Esports

Ruotsalainen jättiseura kiinnitti pelijoukkueen – ”NHL-seurat aikovat investoida lähitulevaisuudessa”

Julkaistu:

NHL-PELI
AIK on kiinnittänyt kymmenhenkisen NHL-pelijoukkueen. Joukkue on yksi Euroopan kärkinimistä.
Euroopan suurin NHL-peliyhteisö NHLGamer on ilmoittanut ruotsalaisen jääkiekkoseuran AIK:n laajentavan virtuaalikentille. AIK on Ruotsin ensimmäinen urheiluseura, joka laajentaa kilpapelaamiseen.

Vuonna 1921 perustettu AIK Hockey on kiinnittänyt aiemmin Sjukstugan-nimellä pelanneen joukkueen, joka kilpailee 6vs6-pelitilan sarjoissa. Kymmenhenkiseen joukkueeseen kuuluu kaksi maalivahtia, kolme puolustajaa ja viisi hyökkääjää.

– NHL on jo osoittanut, että seurat aikovat investoida NHL:n esports-puoleen lähitulevaisuudessa. Näemme tämän mahdollisuutena astua kartoittamattomalle alueelle, jolla on valtavasti potentiaalia. On hienoa olla ensimmäinen ruotsalaistoimija tällä kentällä, kommentoi AIK:n markkinointiin kuuluva Sevve Saberi laajennusta NHLGamerin sivuilla.

NHL järjesti viime vuonna ensimmäistä kertaa oman MM-turnauksen, jonka voitti suomalainen Erik ”Eki” Tammenpää. NHL-seurat Toronto Maple Leafs, Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning ovat myös järjestäneet omia turnauksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
AIK Hockeyn joukkue kilpailee Euroopan kovimmassa sarjassa ECL Elitessä, jossa on panoksena Euroopan mestaruus. Edellisellä kaudella joukkue sijoittui viidenneksi.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt