Esports

Näin Overwatch-tähdet asuvat: 9 makuuhuonetta, 2 harjoitustilaa, oma kokki, uima-allas...

Julkaistu:

ESPORTS
NYXL-joukkueen pelitalosta löytyy jacuzzi, Philadelphia Fusionilla taas on yhdeksän makuuhuonetta ja oma kuntosali pingispöydällä.
Overwatch-pelin huippuliigassa kilpaileva New York Excelsior -joukkue, tutummin NYXL, on esitellyt pelitalonsa. Joukkueen nimestä huolimatta talo sijaitsee Kaliforniassa eikä New Yorkissa.
  NYXL on yksi 20:stäaOverwatch League -sarjan joukkueesta. Liigaa pelataan tällä hetkellä Kalifornian Burbankissa, mutta muutaman vuoden sisään joukkueet siirtyvät omiin kaupunkeihinsa. Liigan toinen kausi alkaa helmikuussa 2019.

  Liigaa varten NYXL on hankkinut kaksi asuntoa. Toisen talon yhteyteen on rakennettu harjoitustilat. Pelitaloa esittelevät videolla Do-hyeon ”Pine” Kim, Dong-gyu ”Mano” Kim ja Yeon-kwan ”Nenne” Jeong.

  Päätalosta löytyy ison olonhuoneen lisäksi tilava keittiö – jossa oma kokki valmistaa pelaajille kaksi lämmintä ateriaa päivittäin – suuri ruokailutila, toimisto ja pelitila.
  Mainos (Teksti jatkuu alla)
  Mainos päättyy
  Takapihalta löytyy uima-allas, poreallas ja tiimihuone. Takapihan kautta pääsee myös varsinaiseen harjoitustilaan, jota koristaa joukkueen näköinen iso Overwatch-muraali.

  Näin asuu New York Excelsior -joukkue:


  Suomalaispelaajan joukkueella hulppea kartano

  Overwatch League -joukkueista Joona ”fragi” Laineen edustama Philadelphia Fusion on esitellyt oman pelitalonsa aiemmin tänä vuonna. Fusionin pelitalossa on yhdeksän makuuhuonetta.

  Talon aulasta huomaa heti, mihin on astunut sisään. Tilaa koristavat joukkueen mukaiset Overwatch-maalaukset. Isossa olohuoneessa joukkue rentoutuu katsoen elokuvia, ja tilavassa keittiössä joukkueen kokki Heidi valmistaa monipuoliset ruoat.

  NYXLin tavoin myös Fusionilla on kaksi harjoitustilaa: Ensimmäinen sijaitsee eteisaulan vieressä ja toinen rauhallisempi on hieman syrjemmässä.
  Mainos (Teksti jatkuu alla)
  Mainos päättyy

  Pihalta löytyy ison uima-altaan lisäksi puumaja, nurmikkoa ja jalkapallomaali sekä tilava terassi. Joukkueella on myös oma kuntosali, josta löytyy esimerkiksi pingispöytä.  NYXL voitti OWL:n runkosarjan, mutta jäi playoffeissa jaetulle 3.–4. sijalle. Runkosarjavoiton lisäksi joukkue voitti kaksi neljästä tasomestaruudesta, jotka ratkottiin kesken runkosarjan.

  Fusion puolestaan jäi runkosarjassa kuudenneksi, mutta eteni pudotuspeleissä finaaliin asti pudottaen välierissä NYXLin. Mestaruuden vei London Spitfire 2–0-sarjavoitolla.

  Kommentit

   Näytä lisää
   Kommentointi on päättynyt