Murskatappion kautta voittoon – Markus Moilanen, 19, on FIFA-pelin Suomen mestari!

Julkaistu:

IS CUP 3
19-vuotias Markus Moilanen nousi finaalissa 0–5-murskatappiosta huolimatta FIFA-pelin Suomen mestariksi.
IS Cup 3 FIFA 19 SM-kisat pelattiin tänään Seinäjoella. Finaalissa kohtasivat turnauksen yllättäjä Jesse ”kossu72” Kosamo ja ennakkosuosikkien joukossa kisoihin lähtenyt Markus ”MakezCR” Moilanen.
Paras kolmesta -finaalissa molemmat pelaajat päätyivät pelaamaan Juventuksella, joka on yksi pelin vahvimmista joukkueista.

Ensimmäinen ottelu oli todella yksipuolinen, kun 19-vuotias Kosamo hallitsi peliä ensimmäisistä minuuteista alkaen. Hän teki avausmaalin puskemalla, kun kellossa oli vasta 16 minuuttia. Avausmaalin jälkeen Kosamo pisti uuden vaihteen silmään kun puolia vaihdettiin 3–0-tilanteessa. Kosamo voitti ensimmäisen ottelun lopulta 5–0-lukemin.
  • Kaikki finaalin maalit on katsottavissa jutun lopusta löytyvistä linkeistä!
19-vuotias Moilanen ei häkeltynyt murskatappiosta. Toisessa ottelussa hän siirtyi 1-0-johtoon 28 minuutin kohdalla tehdyllä maalilla. Useasta hyvästä maalipaikasta huolimatta 1–0-maali jäi yllättäen ottelun ainoaksi.

Viimeinen ja ratkaiseva ottelu oli tasaista vääntöä edellisen tavoin. Moilanen siirtyi avausosion loppupuolella 1–0-johtoon ohjaamalla vapaapotkun maaliin puskemalla. 85 minuutin kohdalla Moilanen iski loppuratkaisun, kun 2-0-johtoasema varmistui jälleen puskumaalilla.

Tällä maalilla varmistui Suomen mestaruus!SM-kisojen palkintopotti oli 2500 euroa. Moilanen osuus potista on 1500 euroa ja Kosamon 700. Pronssiottelussa Eemeli ”sn1pguy” Simpanen voitti 2–0-tuloksella Aaro ”Aaro47” Paljakan. Simpanen sijoittui myös viime vuoden SM-kisoissa kolmanneksi.

IS Cup 3 FIFA 19 eSM -loppusijoitukset (top4)

  1. Markus ”MakezCR” Moilanen – 1500 €
  2. Jesse ”kossu72” Kosamo – 700 €
  3. Eemeli ”sn1pguy” Simpanen – 300 €
  4. Aaro ”Aaro47” Paljakka

Kaikki finaalin maalit

Ensimmäinen ottelu:
Toinen ottelu:
Kolmas ottelu:


Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt