Hallitseva mestari putosi puolivälierissä – tässä IS Cupin FIFA-välieräparit

Julkaistu:

IS CUP 3
IS Cupin FIFA-puolivälierissä nähtiin yllättäviä tuloksia, kun muun muassa hallitseva Suomen mestari lähti laulukuoroon.
IS Cup 3 FIFA SM-kisat pelataan tänään lauantaina Seinäjoella. Turnaus alkoi lohkovaiheella, jonka loppusijoitusten perusteella pelaajat muodostivat pudotuspelikaavion.
  Puolivälierät alkoivat yllätyksellä, kun suorassa lähetyksessä B-lohkon jumboksi jäänyt Aaro ”Aaro47” Paljakka voitti suoraan kahdessa ottelussa A-lohkon kärkipaikan napanneen Valtteri ”Valdeboii” Kyrön. Paljakka voitti ottelut 2–1- ja 3–1-lukemin.

  Hallitsevan Suomen mestarin Joonas ”Naulaaja4000” Puomion matka päättyi puolivälieriin, kun hän hävisi Eemeli ”sn1pguy” Simpaselle. Ennakkosuosikit kohtasivat jo puolivälierissä, kun Puomio sijoittui A-lohkossa toiseksi ja Simpanen jäi B-lohkossa kolmanneksi. Simpanen voitti puolivälieräottelun 2–0-tuloksella (4–2, 3–1).

  Seuraa SM-finaaleja suorana:
  Markus ”MakezCR” Moilasen ja Anton ”Anzinho8” Korvenahon kohtaaminen oli toinen avauskierroksen huippuottelu. Tiukka puolivälieräkamppailu päättyi Moilasen 2–0-voittoon (3-2, 7–4).

  Viimeisessä puolivälierässä Jesse ”kossu72” Kosamo voitti Joona ”Vaajalat” Vaajalan. Kosamo voitti ottelun 2–1-tuloksella (1–5, 2–0, 5–1).

  Tällä 5–4-maalilla Moilanen varmisti välieräpaikan:


  Finaali alkaa noin kello 19

  Välierissä kohtaavat otteluparit Simpanen–Kosamo ja Paljakka–Moilanen. Välierät alkavat välittömästi ja ottelut pelataan peräkkäin. Kaikki jäljellä olevat pelaajat aloittivat ottelunsa B-lohkossa.

  Välierien jälkeen pelataan pronssiottelu ja finaali, jonka on tarkoitus alkaa kello 19. Mikäli ottelut venyvät pahasti, niin ei pronssiottelua näytetä välttämättä suorassa lähetyksessä.