Esports

Fortnite-stara pani pelihuoneen uusiksi – tällainen on yli 20 000 dollaria maksava ”Ninja Dojo”

Julkaistu:

NINJA
Fortnite-tähden Tyler Blevinsin uusi striimaushuone maksoi yli 20 000 dollaria.
Fortniten tunnetuin hahmo Tyler ”Ninja” Blevins on esitellyt uuden striimaushuoneensa Youtubessa. Vuodesta 2012 asti striimannut Blevins on yksi Twitch-suoratoistopalvelun ykkösnimistä.
Noin 12 tuntia päivässä striimaava Blevins työskentelee jatkossa peliluolassa, jota Blevins itse kutsuu Ninja dojoksi.

Pelitilassa on kolmella näytöllä varustettu huipputehokas tietokone, johon on yhdistetty huipputason striimausvälineet. Tilasta löytyy myös videoseinä ja 82 tuuman televisiolla varustettu analyysipöytä, jonka ääressä Blevins voi käydä läpi striimin tapahtumia.

Pöydälleen Blevins on hankkinut voittonappulan, jota hän painaa voitettuaan päivän ensimmäisen ottelunsa. Nappia painamalla huoneen valot muuttuvat ja diskovalo lähtee pyörimään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mielestäni on turvallista sanoa, että tämä on Twitchin paras striimaushuone, hehkuttaa Blevins videolla.

Business Insiderin mukaan studion laitteisto maksaa pelkästään 20 000 dollaria. Videota on katsottu Youtubessa yli 5,5 miljoonaa kertaa.


Youtube-suosio räjähti käsiin

Suuren yleisön tietoisuuteen Blevins nousi maaliskuussa 2018, kun hänen ja räppäri Draken suorana lähetettyä pelisessiota seurasi samanaikaisesti 688 000 katsojaa. Episodin jälkeen Blevinsin suosio räjähti käsiin.

Blevinsin striimillä oli keväällä ja kesällä lähes poikkeuksetta vähintään 100 000 samanaikaista katsojaa. Syksyn aikana Blevinsin suosio on hieman laskenut, mutta hänen lähetyksensä ovat edelleen Twitchin katsotuimpien joukossa.
Drake-episodin jälkeen Blevins sai nopeasti miljoonia uusia seuraajia. Nyt kahdeksan kuukautta tapahtumasta Blevins on kaksinkertaistanut Instagram-seuraajansa ja lähes nelinkertaistanut Youtube-tilaajamääränsä.Jos taulukko ei näy yllä, niin katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt