Esports

Trillerifinaalille uskomaton päätös: FILADELPHIA on NHL 6vs6:n Suomen mestari!

Julkaistu:

IS CUP 3
FILADELPHIA on voittanut GameXpossa pelatut IS Cup 3 NHL 6vs6:n SM-kisat.
IS Cup 3 -turnaussarjan NHL 6vs6 SM-finaalit päättyivät Helsingin Messukeskuksessa järjestettyyn GameXpo-tapahtumaan.
Finaalissa kohtasivat ennakkosuosikit Written In The Stars ja FILADELPHIA. Written voitti välierissä Symphonyn ja Filadelphia Dynastyn. Molemmat välierät päättyivät 2–0-lukemiin.

Paras kolmesta -finaalin ensimmäinen ottelu oli tasaista vääntöä. Written oli ottelussa niskan päällä, kun FILADELPHIA ei saanut kolmen erän ja kahden minuutin hyökkäysajan aikana yhtään laukausta maalia kohti. Writtenille kirjattiin kolmessa erässä seitsemän laukausta, mutta hyökkäysaikaa kertyi yli viisi minuuttia.

Finaalin avauspeli päättyi jatkoajalla nopeasti: Toisella minuutilla FILADELPHIA sai ensimmäisen laukauksensa kohti maalia ja verkko heilui.

FILADELPHIAn voittomaali finaalin ensimmäisessä ottelussa:Toisen ottelun avauserä oli maaliton. Avausmaali syntyi toisessa erässä, kun Joonas ”Patzlaf” Paatiala vei FILADELPHIAn 1–0-johtoon 31 peliminuutin kohdalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Paatialan maali näytti jäävän ottelun ainoaksi, kunnes Risto ”Dominointi” Järvi tasoitti pelin 1–1:een kolmannen erän lopulla. Maali syntyi heti Writtenin pitämän aikalisän jälkeen.

Toinen ottelu eteni lopulta myös jatkoajalle. Ensimmäinen jatkoerä oli maaliton, kuin myös toinen, jonka lopulla Written-pelaaja sai viiden minuutin jäähyn selkään taklaamisesta.

Kolmannen jatkoerän alussa Written joutui kahden miehen alivoimalle. FILADELPHIA ei onnistunut tekemään maalia ylivoiman aikana. Kolmas jatkoaika jäi lopulta myös maalittomaksi.

Neljäs ja viidet jatkoerä olivat myös maalittomia. Kuudennella jatkoerällä nähtiin maali, kun Written tasoitti ottelusarjan 1–1:een viemällä toisen ottelun 2–1-tuloksella. Maalin teki Järvi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tiukkaa vääntöä myös kolmannessa ottelussa

Finaalin kolmas ja viimeinen ottelu oli edellisten tavoin vähämaalista ja tiukkaa vääntöä. Ainoaksi jäänyt maali syntyi jatkoajalla, kun FILADELPHIA varmisti Suomen mestaruuden 1–0-jatkoaikavoitolla ja 2–1-kokonaistuloksella.

FILADELPHIA on NHL 6vs6 -pelitilan ensimmäinen Suomen mestari. Voitosta joukkue tienasi 3000 euroa.
Pronssiottelun vei Symphony, joka kaatoi Dynastyn 2–0-lukemin. Pronssi ratkaistiin yhdessä ottelussa.

IS Cup 3 NHL 6vs6 eSM -loppusijoitukset:
 1. FILADELPHIA – 3000 €
 2. Written In The Stars – 1000 €
 3. Symphony – 500 €
 4. Dynasty – tuotepalkinnot

Joukkueiden kokoonpanot:
 • Written In The Stars (Januri98, Hansulinho, VesKuLiNe, jtorro1234, willekunq, Dominointi, Bugimir, topikeranen, FlyerKungen)
 • Symphony (Laurilion, entii112, ilmari30, vSilenttio, indi969, Puantso, ADETIKKI)
 • FILADELPHIA (FinKonna, Zande95, vatalisti, oGBioLan, Janzuh, mikaasi, FIN_Potilas, I_EKI_I, PleeMaker, Patzlaf)
 • Dynasty (OriginalPumaz, Sandr0hh, JParola, DieCutterMC, Snapu48, TehhAhola, Leksa94, jumalpeku, MuKiMaisteri)
IS Cup 3 -turnaussarjassa pelataan NHL 6vs6:n lisäksi FIFA 1vs1- ja NHL 1vs1-turnaukset. Koko turnaussarjan palkintopotti on 15 000 euroa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt