Esports

”Hyvä lavakarisma ja tappiin hiottu vapaaohjelma” – Pekka Gunnarin joukkueella on erikoiset eväät SM-finaaliin

Julkaistu:

IS CUP 3
Pekka ”jumalpeku” Gunnar uskoo lavakarisman kantavan Dynasty-joukkueen voittoon viikonlopun NHL 6vs6 SM-finaaleissa.
Ilta-Sanomien, NHLGamerin, SJK eSportsin ja SEAMKin toteuttama IS Cup 3 NHL 6vs6 -turnaus on edennyt finaalivaiheeseen. Lauantaina 3. marraskuuta Helsingissä järjestettävässä GameXpo-tapahtumassa ratkeaa Suomen mestaruus.
Ensimmäistä kertaa järjestettävissä NHL 6vs6 -pelitilan SM-kisoissa mestaruudesta kilpailee neljä joukkuetta. Yksi GameXpossa kilpailevista joukkueista on Dynasty.

– Kai tässä on jonkinlaisia roolituksia mietitty joukkuetta kasattaessa, mutta meille joukkuehenki on se tärkein juttu, joten hyviä tyyppejä on pyritty löytämään, kuvailee Dynasty-kapteeni Pekka ”jumalpeku” Gunnar nykyisen kokoonpanon muodostumisesta.

Dynasty lunasti paikkansa GameXpoon kaatamalla puolivälierissä Rusty Bladesin 2–0-tuloksella. Molemmat voitot irtosivat 2–1-lukemin jatkoajalla. Vaikka Dynastyn peli on kulkenut turnauksessa, niin vielä ei ole mitään voitettu, muistuttaa Gunnar.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pääsee pelaamaan maailman parhaiden kanssa maailman parhaita vastaan. Tulee varmasti hieno tapahtuma ja kiva päästä näkemään muitakin pelaajia, summaa Gunnar joukkueen odotukset SM-finaalilta.

Välierissä Dynasty saa vastaansa ennakkosuosikki Written In The Starsin, joka ei ole hävinnyt SM-kisoissa vielä yhtään ottelua. Gunnarin mielestä kaikki turnauksen joukkueet ovat aikalailla yhtä kovia.

Gunnarilla on selkeä näkemys, miksi Dynasty juhlii lauantai-iltana SM-kultaa.

– Hyvä lavakarisma ja tappiin hiottu vapaaohjelma.

Dynastyssä pelaavat Gunnarin lisäksi OriginalPumaz, Sandr0hh, JParola, DieCutterMC, Snapu48, TehhAhola, Leksa94 ja MuKiMaisteri.

IS Cup 3 NHL 6vs6 -turnaus alkaa lauantaina kello 11.30 ensimmäisellä välierällä. Finaali pelataan kello 17.30. Turnausta voi seurata lauantaina paikan päällä GameXpossa tai kotoa IS:n esports-osiolta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt