”Laadukkaat äijät jokaisella pelipaikalla” – Symphony jahtaa GameXposta NHL 6vs6:n SM-kultaa

Julkaistu:

IS CUP 3
Symphony-joukkueen kapteeni Santeri Pendolin lataa IS:lle, että NHL 6vs6:n SM-kisojen voittajasuosikin taitoja ei ole vielä testattu turnauksessa.
Ilta-Sanomien, NHLGamerin, SJK eSportsin ja SEAMKin toteuttama IS Cup 3 NHL 6vs6 -turnaus on edennyt finaalivaiheeseen. Lauantaina 3. marraskuuta Helsingissä järjestettävässä GameXpo-tapahtumassa ratkeaa Suomen mestaruus.
Ensimmäistä kertaa järjestettävissä NHL 6vs6 -pelitilan SM-kisoissa mestaruudesta kilpailee neljä joukkuetta. Yksi GameXpossa kilpailevista joukkueista on Symphony, joka lunasti finaalipaikan kaatamalla puolivälierissä Butterfly Effectin 2–0-tuloksella.

Symphony-kapteeni Santeri ”indi969” Pendolin kertoo IS:lle nykyisen kokoonpanon olevan yhdistelmä vanhoja tuttuja sekä kesällä kiinnitettyjä uusia lupauksia. SM-kisat ovat menneet toistaiseksi joukkueelta hyvin.

– Ainoa tappio tuli alkulohkossa Filadelphiaa vastaan, mutta toinen peli heitä vastaan onnistuttiin voittamaan. Hauskaa on ollut, ja pelikin on parantunut turnauksen edetessä koko ajan parempaan suuntaan, kertoo Pendolin.

Suomessa ei ole aiemmin järjestetty NHL 6vs6 -turnausta yleisön edessä, joten pelaajilla on edessä uudenlainen kokemus. Symphony lähtee GameXpoille hyvillä ja odottavilla fiiliksillä, toteaa Pendolin.
Pahimmat kilpakumppanit SM-finaaleissa ovat ennakkosuosikit Written In The Stars ja FILADELPHIA. Pendolin kuvailee molempien joukkueiden olevan täynnä ”laadukkaita äijiä jokaisella pelipaikalla”.

– Writteniä ei ole testattu vielä, että kuinka hyvin he pärjäävät todellisuudessa top4-joukkuetta vastaan.

Pendolin kuvailee myös oman joukkueensa olevan täynnä loistavia pelaajia, joilla on kova halu näyttää, että he pystyvät voittamaan kaikki.

– Kaikille tsemppiä turnaukseen, pidetään hauska päivä!

Symphonyssä pelaavat Pendolin lisäksi Ilmari ”ilmari30” Töyrylä, Lauri ”Laurilion” Piipponen, Ilmari ”Puantso” Lehkonen, Teppo ”entii112” Paajanen, Aleksi ”ADETIKKI” Kinnunen ja Väinö ”vSilenttio” Pietilä. 18-vuotias Töyrylä on joukkueen nuorin pelaajaa, maalivahtina pelaava 35-vuotias Piipponen puolestaan vanhin.

IS Cup 3 NHL 6vs6 -turnaus alkaa lauantaina kello 11.30 ensimmäisellä välierällä. Finaali pelataan kello 17.30. Turnausta voi seurata lauantaina paikan päällä GameXpossa tai kotoa IS:n esports-osiolta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt