Esports

Jymy-yllätys LoLin MM-kisoissa – ennakkosuosikit sulivat täysin

Julkaistu:

LOL
League of Legendsin MM-kisoissa nähtiin kaikkien aikojen yllättävimmät puolivälierät.
League of Legendsin massiivisten Worlds-MM-kisojen puolivälierät pelattiin viikonloppuna. Etelä-Koreassa nähtiin useita yllättäviä tuloksia.
Ennakkosuosikkeina puolivälieriin lähtivät kiinalais- ja korealaisjoukkueet. Yllättäen vain yksi viidestä aasialaisjoukkueesta nähdään välierissä.

Korealainen KT Rolster nousi 0–2-tappioasemasta tasoihin kiinalaista Invictus Gamingia vastaan, mutta sen MM-taival päättyi lopulta 2–3-tappioon. Korealainen Afreeca Freecs hävisi suoraan 0–3-lukemin amerikkalaiselle Cloud9:lle.

Kiinalaisjätit EDward Gaming- ja Royal Never Give Up -joukkueet hävisivät molemmat eurooppalaisnimille. EDward hävisi Fnaticille 1–3-tuloksella ja Royal puolestaan G2 Esportsille 2–3, vaikka johti ensin sarjaa 2–1-lukemin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puolivälierien tulokset ovat yllättäviä erityisesti korealaisjoukkueiden osalta, sillä vuodesta 2012 asti kisoihin osallistuneesta maasta on yltänyt vähintään yksi joukkue välieriin vuosittain.

Korealaisjoukkueet ovat myös voittaneet maailmanmestaruuden viimeiset viisi vuotta. Finaalissa on nähty ei-korealaisjoukkue edellisen kerran vuonna 2014.

Cloud9 on ensimmäinen amerikkalaisjoukkue neljän parhaan joukossa sitten vuoden 2011 ja ensimmäistä kertaa järjestettyjen MM-kisojen. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015 välierissä kilpailee enemmän kuin yksi länsimaalainen joukkue.

MM-kisat jatkuvat viikonloppuna Gwangjussa pelattavilla välierillä. Voittajat jatkavat lauantaina 3. marraskuuta Incheonissa pelattavaan MM-finaalin.

Lauantaina kohtaavat G2 ja Invictus, ottelu alkaa Suomen aikaa kello 11. Sunnuntaina Fnatic ja Cloud9 aloittavat taistelun finaalipaikasta kello 10. Otteluita voi seurata englanniksi alta olevasta lähetyksestä.Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt