Esports

GameXpossa 1000 pelaajan PUBG-turnaus – ei ilmoittautumista ennakkoon

Julkaistu:

GAMEXPO
GameXpo-tapahtumassa jopa 1000 yli pelaajaa pääsee kilpailemaan 5000 euron palkintopotista PlayerUnknown’s Battlegroundsissa.
GameXpo-tapahtuman kilpapelitarjonta kasvaa entisestään, kun suosittu selviytymispeli PlayerUnknown’s Battlegrounds on lisätty turnausohjelmaan.
  2.–4. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään turnaukseen ei ole ennakkoilmoittautumista, sillä turnaus pelataan niin sanotulla hot seat -mallilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselle kierrokselle pelaajat valitaan jonotusjärjestyksessä.

  Turnauskoneet ja laitteet ovat valmiiksi paikan päällä, joten omia laitteita ei tarvitse mukaan. Turnaukseen voivat osallistua 16 vuotta täyttäneet.

  – Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan Suomessa aivan uudenlaisen pelielämyksen. Nyt kuka tahansa yli 16-vuotias messukävijä voi aistia miltä kiihkeä turnauspelaaminen tuntuu, toteaa myyntipäällikkö Antti Hassinen Messukeskuksesta.
  Mainos (Teksti jatkuu alla)
  Mainos päättyy

  Yhteen peliin mahtuu kerrallaan 80 pelaajaa, ja kierroksia järjestetään järjestäjän arviolta parikymmentä. Jokaisen kierroksen kolme parasta pelaajaa pääsevät sunnuntaina 4. marraskuuta pelattavaan finaaliin, jonka palkintopotti on 5000 euroa. Vielä ei ole tietoa, kuinka palkintopotti jaetaan pelaajien kesken tai millaisella formaatilla turnaus pelataan.

  – Lähdimme rakentamaan tätä tapahtumaa nimenomaan ajatuksella, että kaikki ovat tervetulleita pelaamaan. Meidän roolimme on toimia turnauksen mahdollistajana, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

  GameXpossa pelataan PUBGin lisäksi IS Cup 3 -turnaussarjan NHL 6vs6 -SM-finaalit, vuoden suurin kotimainen CS-turnaus sekä eri mobiilipelejä.

  Kommentit

   Näytä lisää
   Kommentointi on päättynyt