Esports

Virtuaalitappelija Aleksi Sillanpää on maailman eliittiä – sai poikkeuksellisen diilin

Julkaistu:

ESPORTS
19-vuotias Aleksi Sillanpää eli ”Addymestic” on yksi Brawlhalla-pelin huippunimistä maailmassa.
Suomalainen Team PHZ.fi on kiinnittänyt Brawlhalla-tappelupelin huippunimen Aleksi ”Addymestic” Sillanpään. 19-vuotias Sillanpää on helsinkiläisen it-yrityksen PHZ:n ensimmäinen ammattilaispelaaja. Kovassa kasvussa oleva kilpapelaaminen tarjoaa yrityksille uusia tapoja markkinoida toimintaa.
Sillanpää edustaa uutta tiimiään muun muassa tulevissa 100 000 dollarin MM-kisoissa, jotka järjestetään 16.–18. marraskuuta DreamHack Atlanta -tapahtumassa. Sillanpää kilpailee lisäksi Ruotsissa marras-joulukuun vaihteessa järjestettävässä DreamHack Winter -tapahtumassa.

Sillanpäätä pidetään tällä hetkellä Euroopan parhaimpana pelaajana. Hän on voittanut kaikki tänä vuonna pelatut isot turnaukset. MM-kisoihin hän lähtee voittajasuosikkina.

Vuosina 2017–18 Sillanpää on voittanut palkintorahaa reilut 24 000 dollaria eli noin 21 000 euroa. Hän on pelin historian neljänneksi eniten palkintorahaa voittanut pelaaja. Viime vuoden MM-kisoissa Sillanpää sijoittui 1vs1- ja 2vs2-pelitiloissa toiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyBrawlhalla on ilmainen 2d-tappelupeli, jossa on 40 erilaista pelihahmoa. Idea on pudottaa vastustaja pelialueelta tekemällä tarpeeksi vahinkoa. Piirretty ulkoasu erottaa Brawlhallan monista muista saman genren peleistä.

Tältä näyttää, kun Sillanpää tuhoaa vastustajansa:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt