Esports

ENCE taistelee CS-mestaruudesta Ukrainassa – Kempin tiimi floppasi: ”Ei ole mitään sanottavaa”

Julkaistu:

CS:GO
Suomalaisen ENCE-joukkueen peli on kulkenut erinomaisesti Ukrainassa. Miikka ”suNny” Kemppi sen sijaan floppasi pahasti joukkueensa kanssa.
Ukrainassa pelattavan StarSeries & i-League Season 6 Counter-Strike -turnauksen playoffit alkavat perjantaiaamuna Suomen aikaa. Yksi kahdeksasta playoff-joukkueesta on suomalainen ENCE, joka on loistanut Ukrainassa.
ENCE eteni playoffeihin ensimmäisten joukossa voittamalla TyLoon, Imperialin ja Mousesportsin. Erityisesti Mousesportsin voittaminen oli ENCElle kova päänahka, sillä Miikka ”suNny” Kempin tähdittämä eurooppalaisjoukkue on maailmanlistan sijalla neljä.

ENCEssä pelaavat Jere ”sergej” Salo, Aleksi ”allu” Jalli, Sami ”xseveN” Laasanen, Jani ”Aerial” Jussila sekä Aleksi ”Aleksib” Virolainen. Joukkueen pelit jatkuvat Suomen aikaa perjantaina kello 13, jolloin puolivälierissä vastaan asettuu saksalainen BIG.

Playoffeja voi seurata englanniksi alta:Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

ENCE–BIG-ottelun voittaja saa välierissä vastaansa joko OpTic Gamingin tai Renegadesin. Toisella puolella finaalipaikasta taistelevat Vega Squadron, Fragsters, NRG Esports ja North.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

ENCEn mahdollinen välieräottelu pelataan lauantaina kello 15 Suomen aikaa. Mestari selviää sunnuntaina kello 17 alkavassa finaalissa. 300 000 dollarin palkintopotista voittaja kuittaa 125 000.

Huippunimi floppasi – suomalaistähti: ”Ei ole mitään sanottavaa”

Yksi turnauksen voittajasuosikeista oli Kempin edustama Mousesports, sillä joukkue oli vasta kaksi viikkoa sitten voittanut ison ESL One New York -turnauksen. Ukrainassa joukkue kuitenkin floppasi pahasti, kun pelit päättyivät jo lohkovaiheeseen.

Mousesports voitti ensimmäisessä kahdessa ottelussa Sproutin ja TyLoon, mutta hävisi ensimmäisessä playoff-paikkaa tarjonneessa ottelussa ENCElle. Toinen tilaisuus meni sivu suun OpTicin ollessa parempi. Kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Mousesports hävisi BIGille 17–19-lukemin jatkoajalla.

Turnauksessa Kempin rating-luokitus oli 0,95, joka on hänen vuoden huonoimpansa. Kemppi on pelannut tänä vuonna HLTV:n mukaan 21 eri turnauksessa tai liigassa, joissa hänen keskiarvonsa on ollut 1,12.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ei ole mitään sanottavaa. [...] Tuntuu paskalta tuottaa pettymys joukkueelle, mutta joskus asiat eivät mene odotetusti, twiittasi Kemppi pelien päätteeksi.Kemppi ja ENCE nähdään seuraavaksi Moskovassa

Mousesportsin seuraava iso turnaus on 23.–28. lokakuuta Moskovassa pelattava EPICENTER, johon myös ENCE näillä näkymin osallistuu. Joukkue on varmistanut paikkansa paikan päällä pelattavaan villi kortti -karsintaan, mutta yksi karsintajoukkueista saa suoran kutsun maailmanlistan sijoitusten perusteella. Tällä hetkellä ENCE on karsintajoukkueista parhaiten kiinni suorassa paikassa.

Korjattu klo 19.32: ENCE voitti toisessa ottelussaan Imperialin eikä Sproutia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt