Esports

ISTV näytti Grail Quest -pelifestarin kovimmat ohjelmanumerot

Julkaistu:

GRAIL QUEST
ISTV näytti Grail Quest -pelifestarin finaalipäivän lauantain kovimmat ohjelmanumerot.
SUORA LÄHETYS ON PÄÄTTYNYT.

Kolmipäiväisen Grail Quest -pelifestarin ovat aukesivat kävijöille torstaina Turussa. ISTV näyttää toista kertaa näytettävän tapahtuman lauantain kovimmat ohjelmanumerot suorana.
  • 12.30–13.30 | Team Harkimo vs. Team Diili (CS:GO-näytösottelu)
  • 14.30–17.00 | Overwatchin BYOC-turnauksen finaali
  • 17.00–19.00 | Tekken 7:n eSM-finaali
  • 19.30–23.00 | CS:GO-finaali
Viime vuonna Grail Questit järjestettiin TPS:n kotihallilla, mutta tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii uudenkarhea Kupittaan palloiluhalli. Pelaajia oman tietokoneen kanssa halliin mahtuu reilut 400, mutta kävijöitä odotetaan yli 2000.

Tänä vuonna tapahtuman vetonauloja ovat 15 000 euron Counter-Strike-turnaus, Diili-kilpailijoiden ja Joel Harkimon välinen näytösottelu sekä monipuoliset ohjelmanumerot.

Team Harkimo vai Team Diili?

Torstaina tapahtumassa pelataan muun muassa CS:ää ja Fortnitea. Perjantain ykköstärppi on ammattilaispelaaja Jesse ”JerAx” Vainikan tunnin kestävä haastattelu, jossa on aiheena ammattina kilpapelaaminen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lauantain ohjelma alkaa Team Harkimon ja Diili-kilpailijoiden välisellä CS-näytösottelulla. Diili-joukkueessa pelaavat Olli-Pekka, Miisa, Tommi, Janne ja Tomi. Harkimon tiimiin kuuluu Joelin lisäksi ainakin Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen ja tubettaja Eetu ”eeddspeaks” Pesonen, mutta viimeiset kaksi pelaaja selviävät lähempänä ottelua.

Näytösohjelman jälkeen päivä jatkuu Overwatch-finaalilla ja Tekken 7:n SM-finaalilla. Ilta huipentuu kello 19 alkavaan CS-finaaliin, jossa kisataan 8000 euron pääpalkinnosta.

Kahdeksan joukkueen ja 15 000 euron CS-turnauksessa voitosta kilpailevat muun muassa HAVU Gaming, SuperJymy sekä minttu.

Muokattu 15.10. klo 20.08: Korjattu turnaukseen osallistuvien joukkueiden nimiä ja ohjelmanumeroita.

Ota kantaa

Aiotko vierailla Grail Questissä?

Kyllä 12% En 88%
Ääniä yhteensä 1638

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt