Esports

Joona Sotala jatkoi voittojaan Milanossa – on MM-kisojen kuuma nimi

Julkaistu:

ESPORTS
Joona ”Serral” Sotala haki vauhtia MM-harjoituksiinsa Milanosta.
Reaaliaikaisen strategiapelin StarCraft II:n yksi kärkinimistä koko maailmassa on 20-vuotias Joona ”Serral” Sotala, joka nappasi viimeisimmän turnausvoittonsa viikonloppuna Italiasta.
  QLASH Invitational -turnaus alkoi netissä pelatulla lohkovaiheella, johon osallistuivat Euroopan-huippunimet. Sotala voitti lohkonsa häviämättä yhtään ottelua. Molempien lohkojen kaksi parasta etenivät Milanossa pelattuun finaaliturnaukseen.

  Milanossa Sotala voitti välierissä puolalaisen Artur ”Nerchio” Bloch 4–1-tuloksella. Finaalissa hän otti mittaa ruotsalaisesta Anton ”Zanster” Dahlströmistä, josta ei ollut myöskään vastusta suomalaistähdelle. Sotala nappasi vuoden kuudennen turnausvoittonsa 5–1-tuloksella.

  Lue myös: 20-vuotias Joona ”Serral” Sotala on maailman eliittiä – Koreasta taskuun uran suurin mestaruus!

  Sotala tienasi voitosta 1000 euroa, johon lisätään vielä lohkovaiheesta ansaitut 350 euroa. Hopealle yltänyt Dahlström kuittasi 950 euroa välieriin yltäneiden Blochin ja Mikołaj ”Elazer” Ogonowskin tienatessa 750 ja 700 euroa.
  Mainos (Teksti jatkuu alla)
  Mainos päättyy

  Takana kaikkien aikojen vuosi

  Sotala on ollut tänä vuonna StarCraftin ylivoimainen kärkinimi. Hän on voittanut kauden jokaisen WCS-karsintaturnauksen, jotka ovat osa MM-sarjaa. Lisäksi hän on voittanut Koreassa pelatun GSL vs. The World -turnauksen, jossa hän kaatoi kovimmat korealaispelaajat.

  Seuraavaksi Sotalan kalenterissa ovat BlizzCon-tapahtumaan päättyvät MM-kisat, jotka alkavat 26. lokakuuta Yhdysvalloissa. Sotala on yksi 16 pelaajan kisan voittajasuosikeista. Maailmanmestaruuden lisäksi panoksena on 280 000 dollarin voittopotti.

  MM-kisoihin osallistumisesta Sotala tienaa vähintään 10 000 euroa. Palkintorahaa 20-vuotias on voittanut tänä vuonna jo 160 000 euroa.

  Kommentit

   Näytä lisää
   Kommentointi on päättynyt