Isoja muutoksia Call of Dutyn kilpapelaamiseen

Julkaistu:

CS:GO
Call of Dutyn kilpapeliturnauksissa jaetaan Black Ops 4:n aikana kuusi miljoonaa dollaria palkintorahaa.
Call of Duty -pelisarjan julkaisija Activision on panostanut viime vuosina entistä enemmän huippuotteensa kilpapelipuoleen. Activision on kertonut tulevan CoD-vuoden kilpapelisuunnitelmistaan muutama viikko ennen Black Ops 4 -pelin julkaisua.
BO4:ssä pelataan ensimmäistä kertaa CoD-historiassa viiden hengen joukkueilla. Kasvaneiden kokoonpanojen myötä kauden palkintorahapotti on nostettu kuuteen miljoonan dollariin. Viime vuonna se oli 4,2 miljoonaa dollaria.

Tulevalla CoD-kaudella järjestetään kuusi isoa yleisötapahtumaa. Ensimmäinen on 7.–9. joulukuuta järjestettävä CWL Las Vegas, jonka neljä parasta joukkuetta saavat suorat paikat CWL Pro League -ammattilaissarjaan.

Lue myös: Rutkasti videota Call of Dutyn odotetusta battle royale -pelitilasta

Las Vegasissa kilpailleet loput 28 joukkuetta pelaavat tammikuun aikana jäljellä olevasta 12 liigapaikasta. CWL Pro League -liiga alkaa helmikuussa ja päättyy kesällä erilliseen finaalitapahtumaan.

CoD-kausi päättyy Champs 2019 -MM-kisoihin, jonka tarkempia tietoja ei ole vielä kerrottu. Viime vuonna 32 joukkueen ja 1,5 miljoonan dollarin kisat pelattiin elokuussa. Mestaruuden ja 600 000 dollarin pääpalkinnon vei amerikkalainen Evil Geniuses.
Ensihavaintojen perusteella muutoksia ovat jakaneet mielipiteet rajusti. OpTic Gaming -joukkueen Ian ”Crimsix” Porter on jo todennut tulevien muutosten olevan hänen mieleensä, kun puolestaan EG:n kanssa MM-kultaa voittanut Patrick ”ACHES” Price on ihmetellyt palkintopotin pientä kasvua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt