Esports

Fortnitessa uusi frägiennätys: Kovanaamat lanasivat 54 vastustajaa 14 minuutissa

Julkaistu:

FORTNITE
Fortnite-ammattilaisjoukkue 100 Thieves saavutti yhdessä pelissä 54 frägiä.
Keväällä maailmanlaajuiseksi hitiksi nousseen Fortniten kilpapelipuoli on vasta rakentumassa, mutta tästä huolimatta suurimmat kilpapeliorganisaatiot ovat jo kiinnittäneet joukkueita.

Kilpailemisen ohella pelaajat striimaavat paljon. Yksi tunnetuimmista joukkueista on 100 Thieves, joka pitää nykyisin hallussaan myös yksittäisen pelin tappoennätystä.
  100 Thievesin pelaajat Risker, Kenith, Parallax sekä organisaation striimaaja SirDimetrious tutustuivat elokuun aikana toisiinsa Los Angelesissa organisaation pelitalolla. Tapaamisen aikana he päättivät rikkoa pc-pelaajien joukkuepelimuodon yksittäisen tappoennätyksen.

  Aikaisempaa ennätystä piti hallussaan FaZe Clan, joka oli kaatanut yhden ottelun aikana 54 vastustajaa. Lukemaan oli laskettu mukaan kaksi teamkilliä eli oman joukkueen pelaajan tappoa.
  Mainos (Teksti jatkuu alla)
  Mainos päättyy

  Lue myös: Kommentti: Fortniten megasuosion takana on yksi yksinkertainen oivallus

  Vanha ennätys rikkoontui vain 14 minuuttia kestäneessä ottelussa, kun 100 Thievesin pelaajat ylsivät voittoon 54 frägillä. Pelaajia oli ottelun alkaessa 100, joten yli puolet vastustajista kaatui 100 Thievesin käsittelyssä. FaZe Clanista poiketen ennätysottelussa ei eliminoitu yhtään omaa pelaajaa.

  Katso 100 Thievesin video ennätystempauksesta:  H1Z1-pelin ammattilainen ”C9 ImperialHal” on twiitannut elokuussa kuvan, jossa näkyy hänen saaneen tiimikaveriensa kanssa 55 frägiä yhdessä ottelussa. Suoritusta ei ole noteerattu, vaikka siitä on olemassa pelitallenne. Muista poiketen ottelua ei striimattu suorana.  Lue lisää: Fortnite-turnauksessa meni kaikki pieleen – pelit jäivät pelaamatta ja katsojat raivostuivat

  Kommentit

   Näytä lisää
   Kommentointi on päättynyt