Esports

Uskomattomia suorituksia ja hämmästyttävä temppu – tässä CS:n huipputurnauksen avausviikon parhaat frägit

Julkaistu:

CS:GO
Lontoossa pelattavan suuren Counter-Strike-turnauksen avausviikko ei jättänyt katsojia kylmäksi.
Lontoossa pelataan parhaillaan Counter-Strike: Global Offensiven syksyn suurinta ja odotetuinta turnausta, kun vuoden toinen Major-turnaus käynnistyi viime viikolla. FACEIT London Major 2018 -turnaukseen osallistui 24 joukkuetta, jotka kilpailevat miljoonan dollarin palkintopotista.
Turnaus alkoi viime viikolla pelatulla New Challengers -vaiheella, jonka päätteeksi ensimmäiset kahdeksan joukkuetta lähtivät kotimatkalle. Eilen keskiviikkona jäljellä olevat 16 joukkuetta aloittivat ottelut toisessa turnausvaiheessa.

FACEITin Youtube-kanavalle on ladattu ensimmäisen vaiheen koostevideo, johon on valittu yksitoista huimaa suoritusta. Mihin esimerkiksi HaoWen ”somebody” Xu ja Owen ”smooya” Butterfield sijoittuivat listalla?

Miltä näytti aivan videon lopussa nähtävä ennenäkemätön temppu, jota BIG-joukkueen Tizian ”tiziaN” Feldbusch oli omien sanojensa mukaan harjoitellut vain muutaman kerran aikaisemmin? Hän käytti hiirtä niin nopeasti, että moni katsoja tajusi vasta uusinnasta, mitä oikein tapahtui. Katso video!Lue myös: Pelivideoiden tekeminen kannatti – Tuomo, 28, on unelmatöissä Lontoossa ja kiertää maailmaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt