Esports

Counter-Striken maailmanlistalla jytisee: ENCE sijalle 13 – venäläistiimi nousi 195 pykälää!

Julkaistu:

CS:GO
Suomalainen ENCE-joukkue palasi Counter-Striken maailmanlistalla sijalle 13. Venäläisjoukkue teki kaikkien aikojen listanousun.
Counter-Strike: Global Offensiven viime viikolla alkanut FACEIT Major London 2018 -huipputurnauksen ensimmäinen viikko tarjosi yllätyksiä tuloksia. Altavastaajien voitot muuttivat HLTV:n julkaisemaa maailmanlistaa merkittävästi.
Eniten listalla on noussut tällä kertaa venäläinen Vega Squadron, joka on noussut peräti 195 sijaa. Vega voitti Majorin ensimmäisellä viikolla sijoilla 4. ja 11. olleet North- ja BIG-joukkueet. Vega ei ole pelannut käytännössä ollenkaan viimeisten kuukausien aikana, joten joukkue sai kahdesta isosta voitosta roimasti pisteitä.

North on uudella listalla sijalla kuusi, kun joukkueen edelle nousivat Miikka ”suNny” Kempin tähdittämä Mousesports sekä FaZe Clan. Northin sijoitus laski, koska joukkueen aikaisempien saavutusten tuomat pisteet vähenivät.

Kovaa nousua on tehnyt myös suomalainen ENCE, joka palaa tauon jälkeen sijalle 13. ENCE nousi uusimmalla listalla viisi pykälää, kun joukkue nappasi Montrealista pelatusta DreamHack-turnauksesta hopeaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue myös: ENCElle CS-hopeaa Kanadasta – katso ”allun” uskomaton yksilösuoritus

ENCEn korkein listasijoitus on ollut aikaisemmin juuri sija 13. Joukkueessa pelaavat Aleksi ”allu” Jalli, Jere ”sergej” Salo, Sami ”xseveN” Laasanen, Jani ”Aerial” Jussila ja Aleksi ”Aleksib” Virolainen.

Suomalaisjoukkueista ENCEn jälkeen parhaiten ovat menestyneet HAVU Gaming (sija 51.) ja SuperJymy (sija 66.).

Lue myös: ENCE nousi puolessa vuodessa maailman 14. parhaaksi CS-tiimiksi – ”Meillä on jokaiseen rooliin Suomen parhaat pelaajat”

Listan kärjessä jatkaa tanskalainen Astralis, joka on pitänyt kärkipaikkaa hallussaan huhtikuun alusta. Tämän jälkeen tulevat Na`Vi ja Liquid.

Pääosa kärkikymmenikön joukkueista aloittaa tällä viikolla pelit FACEIT Majorin toisessa osiossa, joten listaan voi odottaa ensi viikolla merkittäviä muutoksia.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Muokattu klo 14.50: Lisätty maininta muiden suomalaisjoukkueiden sijoituksista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt