Esports

Jäikö suomalaisjuhlaan päättynyt finaali näkemättä? Katso se tästä

Julkaistu:

Kilpapelaaminen
Jesse Vainikan ja Topias Taavitsaisen OG kukisti The International -finaalissa kiinalaisen PSG.LGD:n hurjan nousun jälkeen. Täältä voit katsoa koko finaalin analyyseineen.
Vancouverissa varhain sunnuntaiaamuna pelattu The Internationalin Dota 2 -turnaus päättyi suomalaisjuhlaan, kun Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen joukkue OG juhli 3–2-voittoa kiinalaisesta PSG.LGD-joukkueesta. Viisihenkinen joukkue nousi voittoon 1–2-tappioasemasta ennakkosuosikkina pidettyä vastustajaansa vastaan.

Peli tuli suomalaisittain hyvin hankalaan aikaan, ja vain innokkaimmat kilpapelaamisen ystävät heräsivät sitä aamuvarhain katsomaan. Viiteen peliin venynyt finaali on onneksi kaikkien katsottavissa myös jälkikäteen.

MAINOS: Esports on myös Veikkauksen vedonlyönnin kohteena. Pitkävedon esports-pelitarjonta löytyy täältä »

Jos haluat katsoa Valven pregame-analyyseillä ryyditetyn, 7 tuntia ja 15 minuuttia kestävän finaalilähetyksen kokonaan, voit katsella sen Youtubesta. Lähetyksessä on englanninkielinen ammattilaisselostus.

fjaäs
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Peli on nähtävissä suomenkielisellä selostuksella Yle Areenasta. Selostuksesta vastaavat Benjamin ”Notah” Läärä ja Arttu ”Olvari” Hämäläinen. Lisäksi studiossa ovat äänessä juontaja Otto Rönkä, asiantuntijat Kalle ”Trixi” Saarinen ja Jesse ”Rmape” Lehosmaa.

Finaalin loppuhuipennuksen Ylen selostuksella voit katsoa alla olevasta Twitter-videosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt