Esports

Jesse, 26, on voittanut Dotaa pelaamalla yli miljoona dollaria – ”Tuli sellainen tunne, ettei sillä ole mitään merkitystä”

Julkaistu:

PODCAST
Yli miljoona dollaria urallaan voittanut Dota 2 -pelaaja Jesse ”JerAx” Vainikka kertoo #GGWP:n uusimmassa jaksossa elämästään ja odotuksistaan tulevien MM-kisojen osalta.
#GGWP, puhetta esportsista on Ilta-Sanomien esportsiin eli kilpapelaamiseen keskittyvä podcast-sarja. Kuudennessa jaksossa studioon saapui vieraaksi Dota 2 -ammattilainen Jesse ”JerAx” Vainikka, joka aloittaa ensi viikolla pelit MM-kisoissa.
Studiossa Jessen kanssa hänen urastaan,tulevasta MM-koitoksesta ja kaikesta muusta keskustelevat IS:n Nico Hartikainen, valokuvaajana lajin parissa uraa luonut Jussi Jääskeläinen ja Ylen entinen kilpapelitoimittaja Elmeri Nick. Jakso on äänitetty 25. heinäkuuta ennen kuin Jesse lähti MM-kisoja edeltävälle harjoitusleirille.

Jaksossa Jesse kertoo suoraan muun muassa millainen OG:n tunnelma oli viime kesän MM-flopin jälkeen, miten he ovat selvinneet vaikeasta kaudesta ja miten joukkueessa reagoitiin kevään siirtopommiin.

Jesse avaa myös odotuksiaan tulevien MM-kisojen osalta, kertoo suomalaisesta joukkuetoveristaan Topias ”Topson” Taavitsaisesta ja avaa miten on käyttänyt voittamiaan rahoja. Lisäksi keskustelua riittää Jessen henkilöbrändin lisäksi tulevaisuuden suunnitelmista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.Kaikki #GGWP:n jaksot löytyvät osoitteesta is.fi/ggwp.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt