Jesse ”JerAx” Vainikka, 26, on voittanut Dota 2 -urallaan yli miljoona dollaria – tavoittelee ensi viikolla kaikkien aikojen pottia The Internationalia - Esports - Ilta-Sanomat

Jesse, 26, on voittanut Dotaa pelaamalla yli miljoona dollaria – ”Tuli sellainen tunne, ettei sillä ole mitään merkitystä”

Jesse ”JerAx” Vainikka kertoo #GGWP:n podcastissa urastaan, tulevista MM-odotuksistaan sekä tulevaisuudestaan.

Julkaistu: 6.8.2018 13:37

Yli miljoona dollaria urallaan voittanut Dota 2 -pelaaja Jesse ”JerAx” Vainikka kertoo #GGWP:n uusimmassa jaksossa elämästään ja odotuksistaan tulevien MM-kisojen osalta.

#GGWP, puhetta esportsista on Ilta-Sanomien esportsiin eli kilpapelaamiseen keskittyvä podcast-sarja. Kuudennessa jaksossa studioon saapui vieraaksi Dota 2 -ammattilainen Jesse ”JerAx” Vainikka, joka aloittaa ensi viikolla pelit MM-kisoissa.

Studiossa Jessen kanssa hänen urastaan,tulevasta MM-koitoksesta ja kaikesta muusta keskustelevat IS:n Nico Hartikainen, valokuvaajana lajin parissa uraa luonut Jussi Jääskeläinen ja Ylen entinen kilpapelitoimittaja Elmeri Nick. Jakso on äänitetty 25. heinäkuuta ennen kuin Jesse lähti MM-kisoja edeltävälle harjoitusleirille.

Jaksossa Jesse kertoo suoraan muun muassa millainen OG:n tunnelma oli viime kesän MM-flopin jälkeen, miten he ovat selvinneet vaikeasta kaudesta ja miten joukkueessa reagoitiin kevään siirtopommiin.

Jesse avaa myös odotuksiaan tulevien MM-kisojen osalta, kertoo suomalaisesta joukkuetoveristaan Topias ”Topson” Taavitsaisesta ja avaa miten on käyttänyt voittamiaan rahoja. Lisäksi keskustelua riittää Jessen henkilöbrändin lisäksi tulevaisuuden suunnitelmista.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.

Kaikki #GGWP:n jaksot löytyvät osoitteesta is.fi/ggwp.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?