Esports

Bile-Dani, eeddspeaks, Anniina... Tältä näyttää IS Streamcornerin ohjelma Assemblyilla!

Julkaistu:

IS STREAMCORNER
IS Streamcorner on mukana Assembly Summer -tapahtumassa 2.–5. elokuuta. Mukana on monia tunnettuja striimaajia.
Suomen suurin verkkopelitapahtuma Assembly Summer järjestetään 2.–5. elokuuta Helsingin Messukeskuksessa. Ilta-Sanomat uutisoi tapahtumasta, mutta on myös paikan päällä oman IS Streamcorner -alueen kanssa.
IS Streamcornerin alue koostuu lavaohjelmasta ja erillisestä striimauspisteestä. Lavaohjelma näytetään IS:n Twitch-kanavalta osoitteesta www.twitch.tv/streamcorner.

Lavalla nähdään tänä vuonna muun muassa Idols-kisassa viime vuonna menestynyt Mike ”Nurmion” Lanki, joka viihdyttää katsojia torstai-iltana. Eetu ”eeddspeaks” Pesosen suosittu eeddcast-podcast nähdään myös Assemblyilla, kun uusi jakso tehdään yleisön edessä perjantai-iltana.

Lavalla kisataan myös Fortnitessa ja Counter-Strikessa, pelataan IS Clash Royale -turnauksen finaalit, tutustutaan simracingiin ja järjestetään erilaisia paneeleita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Striimauspisteillä nähdään kolmen päivän aikana 25 eri striimaajaa. Pesosen lisäksi striimaamassa nähdään muun muassa vauhdikkaista tilanteista pitävä Anniina Pohjonen, Rainbow Six -ammattilainen Ville ”SHA77E” Palola, suosikkitubettaja Tuomo ”MrTuomo” Kaski sekä Temptation Island -ohjelmassa keväällä nähty ja julkisuudesta tuttu Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Ohjelmaan voi tulla vielä viime hetken muutoksia. IS Streamcorner on ollut mukana Assemblyilla vuodesta 2015.