Max Verstappen esitteli Red Bull -simukuskit – valittu Joni Törmälä: ”Fiilis oli kerrassaan uskomaton”

Julkaistu:

F1 ESPORTS
Joni Törmälän F1-unelma toteutui, kun F1-kuljettaja Max Verstappen lausui hänen nimensä maanantai-iltana Lontoossa.
F1-tallit Ferraria lukuun ottamatta valitsivat maanantai-iltana Lontoossa pidetyssä tilaisuudessa kuljettajia syksyllä alkavalle toiselle F1 Esports -kaudelle.

40 kuljettajan joukosta F1-tallit poimivat yhteensä 15 kuljettajaa. Yksi valituista oli suomalainen simuhuippu Joni Törmälä, jonka nimen lausui Red Bull Racingin F1-kuljettaja Max Verstappen ensimmäisen valintakierroksen päätteeksi. Törmälän lisäksi Red Bull valitsi brittikuski Graham Carrollin.
Ilta-Sanomat tavoitti Törmälän Lontoosta. Hän kertoi valintatilaisuutta edeltäneen harjoitusleirin menneen odotetusti: Hän loisti kilpa-ajossa, mutta fyysisistä testeistä hän ei saanut huippupisteitä.

Törmälä on kertonut jo aikaisemmin IS:n haastattelussa, että Red Bull on hänen suosikkitallinsa. Kun Verstappen, jota Joni arvostaa suuresti, lausui suomalaiskuskin nimen maanantai-iltana, ”fiilis oli kerrassaan uskomaton”.

– Pääsin juuri sinne mihin toivoin, joten drafti ei olisi voinut mennä paremmin! Red Bull on brändinä arvostettu ja he ovat mukana kaikenlaisessa urheilussa, joten on kunnia edustaa heitä.

Törmälä ei vielä tiedä, mitä kaikkea Red Bull -pesti sisältää, mutta hän on innoissaan ja luottavainen tulevaisuudestaan.

– Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta eiköhän me tehdä yhdessä vaikka ja mitä.

Lue lisää: F1-tallit valitsivat: Suomalaiset simukuskit Williamsille, McLarenille ja Red Bullille!

Vajaan viikon pituiseen F1 Esports -matkan aikana Törmälä ja muut kuljettajat pääsivät seuraamaan Britannian GP:tä ja tutustumaan F1-maailmaan. Reissun kohokohdat liittyivät kuitenkin kisaamiseen.

– Keskiviikon simukisan voitto ja itse draft-tilaisuus jäävät varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Törmälän kevät on mennyt pitkälti eri ajopeleissä kisaten sekä F1 Esports -sarjaan keskittyen. Loppuvuosi ei näytä yhtään helpommalta, sillä F1 Esports -kausi ajetaan loka-marraskuun aikana.

– Jatketaan kovaa työskentelyä ja parannetaan vielä mahdollisimman paljon omaa suorittamista, summaa Törmälä loppuvuoden suunnitelmiaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt