Esports

Alvar, 18, loisti 300 pelaajan joukossa – finaalissa lopulta kirvelevä tappio

Julkaistu:

ESPORTS
18-vuotias Alvar Dürr voitti 3500 dollaria sijoitettuaan toiseksi Italiassa pelatussa Hearthstone-turnauksessa.
Digitaalisen korttipelin Hearthstonen maailmanmestaruussarjan 18–19 toinen kausi rantautui viikonloppuna Italiaan.

Varesen kaupungissa pelatussa HCT Italy -turnauksessa oli tarjolla 25 000 dollaria palkintorahaa ja 191 MM-karsintapistettä. Yli 300 pelaajan kisassa oli mukana kahdeksan suomalaista.
Toiseksi kisassa sijoittui Helsinki REDS -joukkuetta edustava Alvar ”Vardu” Dürr, joka johti finaalia 2–0-lukemin. Norjalaisvastustaja Casper ”Hunterace” Notto nousi kuitenkin selkä seinää vasten -tilanteesta 3–2-voittoon ja koko kisan mestariksi.

Notto, jolle kisavoitto oli toinen peräkkäinen, kuittasi mestaruudesta 6500 dollaria sekä 15 karsintapistettä. Dürrin toinen sija toi suomalaispelaajalle 3500 dollaria ja 12 pistettä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ikävää hävitä finaalissa, mutta olen silti iloinen pelaamisestani ja tuloksesta, twiittasi 18-vuotias suomalainen finaalin jälkeen.Dürrin lisäksi suomalaispelaajista pudotuspeleihin ylsivät ENCE-joukkueen Mika ”Creapz” Tuovila ja Barrage Esports -joukkueen Rasmus ”Uberer” Tallberg.

Tuovilan pelit päättyivät avauskierrokselle, kun hän hävisi Dürrille. Tallbergin pelit päättyivät 1–3-tappioon kisan voittanutta Nottoa vastaan. Jaetusta 9.–16. sijasta Tuovila ja Tallberg kuittasivat 500 dollaria.

ENCEn Antti ”Kufdon” Lammi ylsi turnauksessa 20. sijalle, HAVU Gaming -pelaaja Mikael ”Threat” Backmanin pelit päättyivät 24. sijaan ja Mauri ”Maur1” Hartikainen joutui tyytymään 33. sijaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt