Suomi uitti muun maailman – parhaat PUBG-pelaajat tulevat täältä!

Julkaistu:

PUBG
Suomen PUBG-pelaajat loistivat viikonloppuna pelatussa maajoukkueturnauksessa.
PlayerUnknown’s Battlegrounds -selviytymispelissä pelattiin viikonloppuna Auzomin järjestämä Nations Cup -maajoukkueturnaus, joka päättyi suomalaisten juhlaan.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä Auzom Nations Cup -turnauksessa Suomi jäi kuudenneksi, kun voiton vei Itävalta ennen Britanniaa ja Sveitsiä. Nyt tahti oli toinen.
Tänä vuonna Suomea turnauksessa edustivat Anssi ”AndyPyro” Huovinen (Team Method) Jere ”Jembty” Kauppinen (FaZe Clan), Aki ”Tryffeli” Minkkinen ja Lari-Pekka ”LosHD” Hopiavuori (Team Totality).

Turnaus alkoi torstaina lohkovaiheella, jota pelattiin kaksi päivää. Suomi oli lohkovaiheen aikana täysin ylivoimainen, ja sinivalkoinen lippu oli molempina päivinä tulostaulukon kärjessä. Erityisesti Huovinen ja Kauppinen loistivat lohkovaiheessa napaten 25 ja 23 tappoa.

Lauantaina ja sunnuntaina pelattiin finaalivaihe, joka koostui kymmenestä ottelusta. Lauantain viidestä ottelusta Suomi voitti ensimmäisen sekä ylsi kerran kolmanneksi. Lisäksi joukkue kasvatti pistepottiaan tappamalla huimat 59 vastustajaa. Päivän toiseksi kuolettavin joukkue oli 31 frägiä napannut Venäjä.

Lue myös: PUBG-guru kommentoi pelin ärsyttävintä ominaisuutta – ”Olen pahoillani, mutta et ole kovin hyvä pelaamaan”

Toisena päivänä suomalaiset ylsivät kerran voittoon ja kerran toiseksi. Yhteensä neljä mitalisijaa sekä huimat 91 tappoa toivat Nations Cup -mestaruuden Suomeen, kun joukkue sai sijoituksista ja 91 taposta yhteensä 1637 pistettä. Toiseksi sijoittuneen Venäjän pistemäärä oli 1289, kolmanneksi yltäneen Turkin 1209.

Suomalaiset loistivat turnauksessa tiimipelaamisen lisäksi myös yksilöinä, sillä turnauksen neljä tappavinta pelaajaa olivat Suomesta. Kauppinen nappasi finaaleissa 28 tappoa, Huovinen 23, Hopiavuori 21 ja Minkkinen 19.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt