ENCEllä kohtalonpelit viikonloppuna – seuraa CS-karsintoja suomeksi!

Julkaistu:

CS:GO
Suomalainen Counter-Strike-pelitiimi ENCE kilpailee viikonloppuna yhdessä vuoden tärkeimmistä karsinnoista. Pelejä voi seurata tämän uutisen kautta suomeksi.
Tuleva viikonloppu on suomalaisittain yksi Counter-Strike: Global Offensive -räiskintäpelin kiinnostavimmista pitkään aikaan, sillä suomalainen ENCE-joukkue kilpailee Minor-turnauksen Euroopan-loppukarsinnassa.
Karsinnoissa kilpailee 16 joukkuetta, joista puolet varmistaa paikan heinäkuun lopulla Britanniassa pelattavaan varsinaiseen Euroopan-Minor-turnaukseen. ENCEn lisäksi jatkopaikasta pelaavat muun muassa Ninjas in Pyjamas, OpTic Gaming, AGO Esports sekä Sprout.

ENCE hävisi karsintojen avauskierroksella perjantaina LeftOut-joukkueelle 0–2-lukemin. Toiselta ja kolmannelta kierrokselta ENCE nappasi 2–0-voitot Epsilon- ja Japaleno-joukkueista.

Jos ENCE voittaa sunnuntai-illan avausottelussa kello 19 Sproutin, niin lunastaa joukkue paikan Minor-turnaukseen. Mikäli ottelu päättyy häviöön, niin on ENCEllä vielä toinen tilaisuus, kun kello 22 alkaa viimeinen karsintakierros.

ENCEssä pelaavat Aleksi ”allu” Jalli, Jere ”sergej” Salo, Aleksi ”Aleksib” Virolainen, Sami ”xseveN” Laasanen ja Jani ”Aerial” Jussila. ENCEn otteluita voi seurata suorana ja suomeksi selostettuna alta olevasta lähetyksestä.

Juttu jatkuu videoupotuksen jälkeen.Jos lähetys ei näy yllä, katso se täältä.

Viikonlopun karsinnat pelataan viiden karsintakierroksen Swiss-järjestelmällä. Jatkopaikan Minoriin varmistaa kolmella voitolla, kun taas kolme tappiota tarkoittaa pelien päättymistä.

Jokaisella kierroksella otteluparit arvotaan niin, että joukkueet joilla on sama tulos keskenään, kohtaavat toisensa. Otteluparit arvotaan aina kierroksittain niin, että jo kohdanneet joukkueet eivät voi joutua uudestaan toisiaan vastaan.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Minor-turnaus on ainoa tapa karsia syksyllä Lontoossa pelattavaan FACEIT Major -turnaukseen. Majorit ovat pelin suurimpia ja arvostetuimpia turnauksia. Kyseisiä turnauksia järjestetään nykyisin vain kaksi vuodessa.

Heti karsintojen jälkeen Saksaan

ENCE ei ehdi hengähtää viikonlopun jälkeen, sillä heti maanantaina joukkue matkaa Saksaan. Tiimi kilpailee ensi viikolla 300 000 dollarin ESL One Cologne -turnauksessa, joka on yksi kesän suurimmista.

16 joukkueen kisassa ENCE on sijoitettu A-lohkoon. Avauskierroksella tiistaina kello 13 vastaan asettuu maailman ykkösnimi, tanskalainen Astralis.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt