#GGWP: Telia on parasta, mitä Assemblyille on tapahtunut vuosiin

Julkaistu:

PODCAST
IS:n uudessa esports-podcastissa #GGWP:ssä puhutaan Telian kesäkuussa tekemän Assembly-kaupan uhkista ja mahdollisuuksista.
#GGWP, puhetta esportsista on Ilta-Sanomien uusi podcast-sarja, jossa käydään läpi esportsin kuumimpia puheenaiheita ja haastatellaan alan ihmisiä.
Studiossa keskustelemassa on IS:n esports-toimittaja Nico Hartikainen, monessa esports-projektissa mukana ollut huippuselostaja Teemu Hiilinen, valokuvaajana ja tuottajana lajin parissa uraa luonut Jussi Jääskeläinen sekä Ylen entinen e-urheilutoimittaja Elmeri Nick. Kaikki neljä ovat seuranneet esportsia vuosia.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa puhutaan Telian kesäkuussa tekemästä jättikaupasta, kun teleoperaattori osti pääosan Assembly-tapahtumasta. Podcastissa pohditaan muun muassa Assemblyn tulevaisuutta operaattorin alla, eli mitä uhkia ja mahdollisuuksia kauppa tuo.

Lisäksi käydään läpi suomalaisittain kiinnostavimpia uutisia kesäkuulta, kuten Erik ”EKI” Tammenpään historiallinen NHL-mestaruus.

Voit kuunnella jakson alla olevalla soittimella. Jos se ei näy, voit kuunnella jakson suoraan Suplassa.Lisää IS:n podcasteja voit kuunnella täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt