Esports

400 000 000 – PUBG paukautti pöytään pöyristyttävät pelaajamäärät

Julkaistu:

PUBG
PlayerUnknown’s Battlegrounds oli vuoden 2017 pelisensaatio. Pelillä on tällä hetkellä 87 miljoonaa pelaajaa päivittäin.
PlayerUnknown’s Battlegroundsin eli PUBGin julkaisija PUBG Corp. on kertonut pelin myyneen yhteensä 50 miljoonaa kappaletta, kun mukaan lasketaan sekä pc- että Xbox-versiot.
Pelaajia on todellisuudessa huomattavasti enemmän, sillä ilmaisia mobiiliversioita ovat pelanneet sadat miljoonat pelaajat. PUBGin mobiiliversio on ladattavissa ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle.

Lue lisää: Superhitti PUBG tuli puhelimeen Suomessakin – kokeilimme sitä saman tien ja yllätyimme iloisesti

Yhtiö on kertonut PUBGin rikkoneen 400 miljoonan pelaajan rajan ja sillä olevan tällä hetkellä yli 87 miljoonaa päivittäistä pelaajaa. Pelintekijä ei kertonut, miten pelaajamäärät jakautuvat alustojen kesken.

PUBGin ilmoittamat pelaajamäärät ovat kovat. E3:n yhteydessä toinen battle royale -jätti Fortnite ilmoitti, että sillä on jo yhteensä 125 miljoonaa pelaajaa pc:llä, Macilla, iOS:llä, Xbox Onella, PlayStation 4:llä sekä Nintendo Switchillä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fortnitea ei ole PUBGin tavoin vielä julkaistu kunnolla Androidille. Tällä hetkellä käynnissä on rajattu beta-testaus, mutta koko versio julkaistaan vielä kesän aikana.

Ensi yönä iso päivitys ja heinäkuussa miljoonaturnaus

PUBGin kesään ja loppuvuoteen mahtuu useampi iso tapahtuma. Perjantaina pc-versioon lisättiin kauan odotettu Sanhok-kartta, joka todettiin keväällä jo Ilta-Sanomien testissä erinomaiseksi.

Heinäkuun lopulla pelataan PUBGin kahden miljoonan dollarin maailmanmestaruuskisat Berliinissä. Kisoihin osallistuu 20 joukkuetta. Euroopan ja Amerikan karsinnoissa, jotka pelataan seuraavan kahden viikonlopun aikana, nähdään useampi suomalaispelaaja.

Peliin on tulossa lisäksi vielä tämän vuoden puolella suojakilpi sekä toinen uusi kartta, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan lumen keskelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt