Esports

Jokaisella Fortnite-pelaajalla mahdollisuus päästä miljooniin kiinni: Uusi World Cup on kaikille avoin

Julkaistu:

FORTNITE
Fornite-julkaisija Epic on kertonut tarkemmin, miten se aikoo jakaa 100 miljoonaa dollaria palkintorahaa puolentoista vuoden aikana.
Epic Games on kertonut E3-pelimessujen yhteydessä, miten yhtiö aikoo tukea Fortniten kilpapelipuolelta vuosina 2018–2019. Aikaisemmin Epic on sanonut jakavansa 100 miljoonaa dollaria palkintorahaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
E3:ssa Epic kertoi tukevansa yhteisön järjestämien ja nettiturnauksien lisäksi muun muassa massiivisia areenatapahtumia ympäri maailmaa. Epic lupaa, että jokaisella Fortnite-pelaajalla on mahdollisuus päästä kisaamaan isoihin turnauksiin.

Fortniten World Cup -kisat järjestetään vuoden 2019 lopulla ja karsinnat alkavat jo syksyllä 2018. World Cupissa pelataan solo- ja duo-pelimuotoja, joissa pelaajat kisaavat yksin tai parin kanssa.

Epic on kertonut laittavansa massiiviset palkintorahat tiskiin pelaajien takia: World Cupiin pääsee meriiteillä, ei nimellä. Kaikilla pelaajilla luvataan olevan mahdollisuus päästä kisoihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Fortnite on peli, josta kaikki puhuvat nyt – varoitus: se on todella koukuttavaJoukkueille luvataan riittävän myös pelattavaa, vaikka he eivät pääsisikään World Cupiin. Tarkemmat tiedot pelialustoista, aikatauluista, säännöistä ja käyttäytymissäännöistä kerrotaan pian.

Epic on myös vahvistanut, ettei se suunnittele oman ammattilaissarjan rakentamista, johon se voisi myydä joukkuelisenssejä Blizzardin ja Overwatch Leaguen tapaan. Myöskään kolmannen osapuolen Fortnite-liigat eivät saa tehdä rahaa myymällä joukkueille paikkoja tai rakentamalla liigaa franchising-mallilla.

Epic paljasti myös pelin ilmestyvän Nintendo Switchille. Fortnitella on Epicin mukaan myös jo 125 miljoonaa pelaajaa, mutta aktiivisten pelaajien määrää ei kerrottu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt