Esports

Suomalaisille pronssia – katso video Rocket Leaguen trillerifinaalin huikeasta maalista!

Julkaistu:

ROCKET LEAGUE
Lontoossa järjestettiin viikonloppuna Rocket League -finaalit, jossa mitalisijoille ylsi suomalaispelaajia. Kisoissa nähtiin myös yksi kaikkien aikojen maaleista.
Rocket Leaguen viidennen kauden ammattilaissarjan finaalit pelattiin viikonloppuna Lontoossa. 250 000 dollarin palkintopotin lisäksi panoksena oli maailman ykkösjoukkueen titteli.

Rocket League on jalkapallopeli, jossa rakettimoottoreilla varustetut autot ottavat toisistaan mittaa areenalla kolmen hengen joukkueina. Autot pystyvät hyppimään, lentämään ja ajamaan seiniä pitkin.
Otto ”Metsanauris” Kaipiaisen ja Joonas ”Mognus” Salon edustama compLexity Gaming aloitti vahvasti voittamalla Tainted Mindsin ja G2 Esportsin 3–0-lukemin. Paikka kolmen parhaan joukkoon varmistui 3–1-voitolla Cloud9-joukkueesta.

Niin sanotun ylemmän kaavion finaalissa joukkue kärsi ruman 0–4-tappion NRG Esportsille, joka nappasi voitolla paikan loppuotteluun. Suomalaiset pääsivät pelaamaan finaalipaikasta uudestaan, mutta jäivät kolmanneksi hävittyään Team Dignitasille 2–4-tuloksella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomalaiskaksikko ja ruotsalainen Linus ”al0t” Möllergren tienasivat kolmannesta sijasta 30 000 dollaria. Suomalaisten pelitaidoista kertoi Salon valinta toisen päivän parhaaksi pelaajaksi.

– Uskomaton yleisö ja tapahtuma. Elämäni paras viikonloppu, kuvaili Salo fiiliksiään kisojen jälkeen Twitterissä.

Trillerifinaalissa sattui ja tapahtui – uskomaton maali ja moka!

Finaalissa kohtasivat yhdysvaltalainen NRG Esports ja eurooppalainen sekajoukkue Team Dignitas. NRG sai finaaliin automaattisen 1–0-sarjajohdon voitettuaan ylemmän kaavion, mutta Dignitas tasoitti tilanteen 4–1-sarjavoitolla.

Dignitas johti ratkaisevaa sarjaa 2–0- ja 3–1-lukemin, mutta NRG kesti paineet selkä seinää vasten -tilanteessa. Viimeisessä ottelussa Dignitas johti neljä sekuntia ennen peliajan päättymistä 3–2-maalein, mutta peli venyi jatkoajalle Justin ”jstn” Moralesin maalilla.

Rocket Leaguessa peli ei pääty heti peliajan täyttyessä vaan vasta pallon osuessa maahan. NRG piti palloa ilmassa lähes 20 sekuntia ennen Moralesin tasoitusmaalia.Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Jatkoaika päättyi nopeasti, kun NRG-pelaajat Jayson ”Fireburner” Nunez ja Garrett ”GarrettG” Gordon osuivat keskikentällä yhteen. Osuman seurauksena Dignitas-pelaaja Pierre ”Turbopolsa” Silfver pääsi tuikkaamaan voittomaalin täysin vapaasti.Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Silfverille mestaruus oli kolmas peräkkäinen, joukkuetovereille Alexandre ”Kaydop” Courantille ja Jos ”ViolentPanda” van Meursille toinen. Team Dignitas -brändille mestaruus oli ensimmäinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt