Esports

CS:n SM-kisat alkavat Oulusta – mukana yllätysnimi ja fanisuosikki

Julkaistu:

CS:GO
Counter-Striken SM-kisojen ensimmäinen osakilpailu pelataan kesäkuussa Oulussa.
Räiskintäpeli Counter-Strike: Global Offensiven eSM-kisat järjestetään tänä vuonna Assembly Summer 2018 -tapahtuman yhteydessä 2.–5. elokuuta.
Kolmatta kertaa järjestettävät kisat alkavat Oulusta, jossa järjestetään 6.–8. kesäkuuta ensimmäinen osakilpailu Vectorama-tapahtumassa. Osakilpailuun osallistuu neljä joukkuetta, joista kaksi varmisti paikkansa nettikarsinnoissa.

Ensimmäisen nettikarsinnan voitti yllätysnimi Conquer Gaming, joka jätti taakseen uudistuneen ja karsinnoissa minttu-nimellä esiintyneen iGamen sekä NYYRIKKI Esportsin. Toisesta nettikarsinnasta jatkoon eteni minttu, joka voitti ratkaisevassa ottelussa NYYRIKKI Esportsin jatkoajan jälkeen. Kahteen karsintaan osallistui yhteensä 17 joukkuetta.

Suoran kutsun saivat huhtikuussa kokoonpanonsa esitellyt ENCE ja hiljattain muutoksia tehnyt SuperJymy. Osakilpailun voittaja saa eSM-finaalipaikan lisäksi tuhat euroa palkintorahaa. Toinen sija tuo 700 euroa ja kolmas 500.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyJos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Toisen osakilpailun ajankohtaa tai muita tietoja ei ole vielä kerrottu. SM-finaalit pelataan neljän joukkueen voimin Assemblyilla, mutta palkinnoista ei ole vielä tietoa. Hallitseva Suomen mestari on HAVU Gaming, jolla on suora paikka Assemblyille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt