Esports

Turun pelifestarit siirtyvät pienempään halliin – viime vuosi oli liian iso pala kakkua

Julkaistu:

ESPORTS
Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty Grail Quest -tapahtuma siirtyy syksyllä uuteen tapahtumapaikkaan Turussa.
TPS:n kotihallilla viime vuonna järjestetty Grail Quest -tapahtuma siirtyy täksi vuodeksi Kupittaan Palloiluhalliin. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 18.–20. lokakuuta.
Grailin viime vuoden kävijätavoite oli 1800, johon se ylsi, vaikka reilusta 500 konepaikasta myytiin alle puolet. Viime vuonna tapahtuman vetonauloja olivat NHL-, FIFA-, Dota 2-, Stepmania- League of Legends- ja Tekken 7 -pelien SM-kisat.

– 2017 oli hieno avaus GQ-tapahtumien sarjalle, ja palaute oli ilahduttavan positiivista. Saimme monia kyselyjä uutuuspeleistä sekä toiveita ilmaisen pelaamisen mahdollisuuksista. Tätä haluamme myös itse tukea ja panostamme näihin Kupittaalla merkittävästi, kommentoi Grail Questin toinen perustaja Kalle Koskela tulevaa tapahtumaa.

Tänä vuonna tapahtuman ainoa SM-kisa järjestetään Tekkenissä, jossa on SM-tittelin lisäksi panoksena vähintään 1000 euroa. Muista peliturnauksista kerrotaan lähempänä tapahtumaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäisen Grail Questin järjestivät yhdessä Hjallis Harkimon perustama Starsquad Events Oy ja kilpapelaamiseen keskittyvä start-up-yritys Grail Group Oy. Syksyllä Harkimo kertoi, että tulevia tapahtumia varten on perustettu täysin uusi Grail Quest Oy -yritys.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt