Menestystä ei tullut – koko joukkue sai potkut

Julkaistu:

OVERWATCH
ENCE jättää Overwatchin, mutta näillä näkymin vain hetkeksi.
Kotimainen kilpapelijoukkue ENCE on ilmoittanut antaneensa potkut nykyiselle Overwatch-joukkueelleen.
Viime vuonna Overwatchin SM-kultaa voittanut joukkue uusi kokoonpanoaan alkuvuodesta. Helmikuussa ENCE sijoittui Winter 2018 -tapahtumassa toiseksi häviten Team Gigantille.

Kevään ainoa tavoite oli selvittää tie Overwatch Contenders -liigan toiselle kaudelle, mutta joukkue epäonnistui yrityksessä. Vaikka pelaajat ovat kehittyneet yksilöinä, joukkuepeli ei ole kohentunut samalla tavalla.

Iso pettymys on johtanut siihen, että koko joukkue on saanut potkut. Myös taustalla vaikuttaneet Niklas ”Nikse” Salminen ja Mikko ”Tuutsi” Kamppari jatkavat uraansa muualla.

ENCEssä pelasivat Roope ”Ruape” Kurkela, Matias ”Lalli” Kivimäki, Santeri ”styge” Suomi, Robin ”snappe” Uotila, Oula ”OLBAA” Räsänen ja Kalle ”Cali” Ylönen. Pelaajista ainoastaan Ylönen pelasi viime vuoden SM-kultaa voittaneessa kokoonpanossa.

– Tavoitteena on jatkaa Overwatchin parissa ja rakentaa uusi joukkue, joka yltää Contenders-tasolle. Aika näyttää, jatkammeko täysin suomalaisella kokoonpanolla vai pitääkö meidän suunnata katseemme Eurooppaan, kommentoi ENCEn toimitusjohtaja Petri Hämälä tulevaisuutta.

ENCEllä on tällä hetkellä edustusjoukkueet Counter-Strike: Global Offensivessa ja Rainbow Six: Siegessä. Joona ”Serral” Sotala edustaa tiimiä StarCraft II:ssa, Antti ”Kufdon” Lammi ja Mika ”Creapz” Tuovila taas Hearthstonessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt