Huipputiimi paljasti uudet pelaajansa: Onko tässä Suomen CS-kuningasjoukkue?

Julkaistu:

CS:GO
Suomessa on nyt neljä kovaa Counter-Strike-kokoonpanoa.
Maalis-toukokuun aikana useampi kotimainen Counter-Strike: Global Offensive -joukkue on tehnyt isoja muutoksia kokoonpanoihinsa.

Uudet kokoonpanonsa ovat jo esitelleet ENCE, HAVU Gaming ja SuperJymy. Nyt myös iGame on esitellyt uudistetun joukkueensa, jossa on kaksi tuttua ja kolme uutta nimeä.
Jesse ”KHRN” Grandell ja Mikko ”xartE” Välimaa eivät uusineet sopimuksiaan HAVUn kanssa maaliskuun jälkeen. Molempien ura jatkuu iGamessa yhdessä entisen tiimikaverin Timo ”reflex” Rintalan kanssa, joka lähti HAVUsta syksyllä 2017.

Kolmikko täyttää iGamessa Eetu ”sAw” Sahan (HAVU), Olli "sLowi" Pitkäsen (HAVU) ja Sami ”xseveN” Laasasen (ENCE) jättämän tyhjiön.

Välimaan, Rintalan ja Grandellin lisäksi iGamessa pelaavat jatkossa Saku ”SAGGERTON” Jokinen sekä Slaava ”Twista” Räsänen. Jokinen ja Räsänen edustivat iGamen ensimmäistä kokoonpanoa syksyllä 2016, mutta molemmat ovat sen jälkeen olleet jossain kohtaa poissa kokoonpanosta.

Välimaa kertoo HAVUssa vietettyyn vuoteen mahtuneen useita ylä- ja alamäkiä, mutta mukaan jääneen uusia ystäviä ja hienoja kokemuksia. Hän ja Grandell ymmärsivät tarvitsevansa uuden ajattelutavan, jotta he voisivat saavuttaa tavoitteensa. He päättivät pohtia mahdollisuuksiaan rauhassa ja hetken mietittyään pyysivät vanhaa tiimikaveriaan Rintalaa palaamaan pelikentille kanssaan.

Uuden iGame-kokoonpanon debyytistä ei ole vielä varmuutta, mutta joukkue nähdään ainakin heinäkuun alussa Kajaanissa pelattavassa Nordic eSports Academy -turnauksessa yhdessä HAVUn, SuperJymyn ja Nyyrikin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt