Esports

Peliliigan debyytillä 3 000 000 näyttökertaa – yllätysvieraana Fast & Furious -tähti

Julkaistu:

ESPORTS
H1Z1-pelin uusi ammattilaissarja alkoi viikonloppuna Vegasissa. Mukana on neljä suomalaispelaajaa.
Vegasissa alkoi viime viikonloppuna battle royale -genreen kuuluvan H1Z1-pelin uusi ammattilaisliiga H1PL. Liigassa on mukana 15 joukkuetta, joista kolmessa nähdään suomalaisväriä.
Yksi viikonlopun yllättävimmistä hetkistä nähtiin jo ennen pelien alkua, kun muun muassa Fast & Furious -leffoista tuttu Michelle Rodriguez kertoi osallistuvansa avajaisiin. Hän osallistui lähetykseen yhdessä Twitch-julkkisten Jaryd ”summit1g” Lazarin ja Michael ”shroud” Grzesiekin kanssa.

Rodriguezin ja muiden starojen läsnäolo näkyi myös katsojamäärissä: Liigan avauspäivä keräsi Facebookissa yli kolme miljoonaa näyttökertaa.

Avauspäivän jälkeen liigaa johti Epsilon eSports ennen suomalaiskaksikon Riki ”Riki” Järvisen ja Janne ”Ziki” Sajomaan Rogue-joukkuetta. Miikka ”MP” Kämäräisen tähdittämä Alliance sijoittui viidenneksi, Markus ”MakeZ” Oksavirran joukkue Vitaly jäi puolestaan toiseksi viimeiseksi.

Katso koko H1PL:n avauspäivän lähetys (ottelu alkaa kohdasta 1:18:30):Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Liigan toinen kierros pelattiin keskiviikon ja torstaina välisenä yönä Suomen aikaa. Ensimmäisen pelin voitti Tempo Storm ja toisen vei Luminosity Gaming. Suomalaisten joukkueet jäivät molemmissa peleissä kärkikolmikon ulkopuolelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sarjaa johtaa kahden ottelukierroksen jälkeen yhä Epsilon, jolla on 39 pistettä. Perässä tulevat Tempo Storm (33 pistettä), Rogue (32), Gankstars (31) ja SetToDestroyX (31). Viimeisenä olevalla Obey Alliancella on pisteitä tällä hetkellä seitsemän, mutta muuten kaikki joukkueet ovat 20 pisteen sisällä toisistaan.

Toinen ottelupäivä ei kiinnostanut yhtä laajasti kuin avauspäivän show, mutta silti 850 000 näyttökertaa on erinomainen lukema liigalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt