Esports

Fortnite-tähti pani itsensä likoon: 14-vuotias ja opiskelija tekivät ison tilin

Julkaistu:

FORTNITE
Fortnite-tähti Tyler ”Ninja” Blevinsin voittokululle ei näy loppua.
Fortnite-julkkis Tyler ”Ninja” Blevins järjesti viikonloppuna Vegasissa oman pelitapahtumansa, Ninja Vegas 18:n. Tapahtumassa pelattiin Fortnite-turnaus, joka koostui kolmesta kolmen pelin erästä.

Turnauksessa kilpaili Blevinsin lisäksi tunnettuja striimaajia, ammattilaispelaajia, mutta myös faneja, sillä kolmeen peliin oikeuttavia lippuja myytiin ennakkoon 75 dollarin kappalehinnalla.

Jokainen voitto oli 2500 dollarin arvoinen, mutta lisäksi rahaa pystyi tienaamaan eliminoimalla Blevinsin, jonka päänahasta tienasi 2500 dollaria. Blevins oli etukäteen todennut, että hän lahjoittaa mahdolliset omat voittonsa hyväntekeväisyyteen.

Opiskelija tienasi 7500 dollaria

Tapahtumassa nähtiin useita hienoja hetkiä, kun tuntemattomat nimet ja ammattilaiset yrittivät kaikkensa päästäkseen käsiksi isoihin rahoihin. Osa pelasi voitosta, osa taas yritti kaikkensa eliminoidakseen Blevinsin. Jokaiseen peliin osallistui noin 75 pelaajaa. Yhteensä pelaajia oli yli 220.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensimmäiset kaksi peliä päättyivät Blevinsin osalta heikosti, kun sijoitukset olivat 11. ja 24. Kyseiset pelit päättyivät ”Blind” -nimimerkkiä kantavan opiskelijan voittoihin, joka tappoi myös ensimmäisessä pelissä Blevinsin. Nuori mies tienasi peleistä yhteensä 7500 dollaria.

Ammattilaisurasta haaveileva nuorukainen, joka ei halunnut kertoa koko nimeään, kertoi pelien jälkeen The Vergelle osallistuneensa tapahtumaan saadakseen nimeään esille. Menestyksensä myötä hän on jo saanut yhteydenottoja ammattilaistiimeiltä.

Kolmannessa pelissä Blevins ylsi toiseksi, mutta neljäs ottelu päättyi hänen voittoonsa. Seuraavat kaksi peliä päättyivät kärkikolmikon ulkopuolelle.

Huippunimi toi katsojia, mutta epäonnistui peleissä

Illan kolmannessa ja viimeisessä erässä oli mukana Blevinsin lisäksi toinen supernimi, kun Team SoloMid -organisaation striimajatähti Ali ”Myth” Kabbani liittyi peliin.

Kabbania ennen lähetystä oli seurannut noin puoli miljoonaa katsojaa, mutta hänen liityttyääm peliin nousi katsojamäärä yli 600 000 katsojaan. Blevins rikkoi Draken kanssa tehdyn aikaisemman ennätyksensä helposti, sillä parhaimmillaan hänen ja Kabbanin pelejä seurasi 688 000 katsojaa.

Monet odottivat Blevinsin ja Kabbanin taistelevan keskenään voitoista, mutta toisin kävi. Kabbanin ensimmäinen peli päättyi nolohkoon vahinkoon, kun hän putosi vuorelta pelaajia ollessa jäljellä vain neljätoista. Seuraavissa peleissä Kabbani ei yltänyt edes 40 parhaan joukkoon.

Kabbanin epäonnistumisen lisäksi kolmannen erän mieleenpainuvimpia hetkiä oli 14-vuotiaan ”4DRStormYT”-nimisen pelaajan voitto toiseksi viimeisessä pelissä.Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Viimeisessä pelissä Blevins nosti jännityksen nostamiseksi päänahastaan tarjotun summan peräti 7500 dollarin. Jättipotin kuittasi mystinen ”Xarc4”.

Blevinsin voittosaldo jäi lopulta yhteen, kun hänen loppusijoituksensa peleissä olivat 11, 24, 2, 1, 5, 35, 2, 29 ja 31. Voittosumman hän kertoi lahjoittavansa Alzheimerin tautiin keskittyvälle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Voittokululle ei näy loppua – seuraajamäärät hurjassa kasvussa

Drake- ja Travis Scott -räppärien lisäksi Blevinsin kanssa pelaamaan ovat viime aikoina päässeet muun muassa tuottajatähti Diplo sekä trap-genren ykkösnimiin kuuluva RL Grime.

Julkkisten kanssa pelaaminen on näkynyt myös Blevinsin seuraajamäärissä sosiaalisen median kanavissa. Eniten kasvua on tapahtunut Twitchissä ja Youtubessa.

Viikonlopun aikana Blevinsin Youtube-kanava rikkoi yhdeksän miljoonan tilaajan rajan. Vielä kuukausi sitten hänellä oli 4,5 miljoonaa tilaajaa.

Twitchissä Blevinsillä oli kuukausi sitten 3,3 miljoonaa seuraajaa, nykyisin jo kuusi miljoonaa. Lisäksi hänellä on Twitterissä 1,7 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissa 3,1 miljoonaa.

Koostevideo Vegasin tapahtumasta:


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt