Esports

SuperJymy teki ison päätöksen – kiinnitti 16- ja 17-vuotiaat CS-osujat

Julkaistu: , Päivitetty:

CS:GO
SuperJymy on kiinnittänyt Counter-Strike-joukkueseensa 16- ja 17-vuotiaat huippulupaukset.
SuperJymy on tehnyt isoja muutoksia Counter-Strike: Global Offensive -joukkueensa kokoonpanoon. Kokoonpanossa jatkaa vain kolme vanhaa kasvoa.

Maaliskuun lopulla Jymy myi ENCElle tähtipelaajansa Jani ”Aerial” Jussilan. Pääsiäisenä Tanskassa pelatussa turnauksessa joukkue kilpaili Juho ”juho” Lampisen kanssa, joka oli Jymyssä koeajalla kuukauden. Vakituista sopimusta ei kuitenkaan tarjottu.

Jussilan tilalle joukkue on löytänyt 16-vuotiaan Elias ”Jamppi” Olkkosen. Kokoonpanoa vahvistaa myös juuri 17 vuotta täyttänyt Tuomas ”SADDYX” Louhimaa, joka korvaa vaihtopenkille siirretyn Tony ”arvid” Niemelän.
Jymy-manageri Niklas Pehkonen kertoo, että Jussilan siirron seurauksena he halusivat rakentaa joukkuetta uudelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Erilaisia variaatioita ja vaihtoehtoja pohdittiin hyvä tovi, minkä jälkeen päädyttiin kahteen huippulupaukseen. Molemmat ovat antaneet erittäin kovia näyttöjä nuoresta iästään huolimatta.

Elokuusta asti yhdessä pelannut VITALIS-joukkue siirtyi edustamaan Jymyä lokakuun lopulla. Vitalis-ajoilta asti mukana olleen Niemelän penkitys luo sopivan sisäisen kilpailun ja kantaa varmasti hedelmää, toteaa Pehkonen.

”Koen olevani valmis nousemaan uudelle tasolle”

Jymyn uudet nuoret osaajat ovat pelanneet aikaisemmin yhdessä Crystal Bears- ja VIRAL-joukkueissa. Kaksikko on alkuvuoden aikana nostanut profiiliaan kotimaassa pärjäten erityisesti maaliskuun alussa LanTrekeillä Crystal Bearin kanssa.

Olkkonen kertoo olevansa iloinen, että voi vain keskittyä pelaamiseen Jymyn hoitaessa asioita taustalla. Oululainen Louhimaa on puolestaan otettu mahdollisuudesta näyttää taitoja tunnetun joukkueen kanssa.

– Vuoden aikana ero Suomen kärkipelaajiin on tuntunut päivä päivältä pienemmältä, joten koen olevani valmis nousemaan uudelle tasolle. Iso, iso muutos oman CS-uran kannalta, kommentoi Louhimaa.

SuperJymyssä pelaavat jatkossa Olkkosen ja Louhimaan lisäksi vanhat tutut kasvot Joonas ”Aune” Rantala, Verneri ”BONA” Junkala ja Lasse ”ZOREE” Uronen. Vaihtopenkillä on Niemelä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt