Esports

SM-kultamitalisti palasi: Harjoittelee 10–14 tuntia kuutena päivänä viikossa

Julkaistu:

ESPORTS
19-vuotias Samuli Karppinen palaa pelikentille vajaan puolen vuoden tauon jälkeen motivoituneempana kuin koskaan.
ENCE-joukkueessa Overwatchin SM-kultaa viime elokuussa voittanut Samuli ”BAITO” Karppinen on palannut pelikentille.

Karppinen edustaa jatkossa suomalaista NYYRIKKI Esportsia, joka ilmoitti tehneensä sopimuksen viimeiset neljä kuukautta sivussa olleen Karppisen kanssa. 19-vuotias Karppinen korvaa Nyyrikin aloituskokoonpanossa Santeri ”snade” Hellstenin.
Karppinen jättäytyi pois ENCEn kokoonpanosta viime vuoden lopulla pitkään jatkuneiden käsivaivojen takia. Tämän jälkeen Karppinen on tehnyt kaikkensa voidakseen jatkaa peliuraansa.

Maaliskuun alussa tekemänsä paluun jälkeen Karppinen huomasi nopeasti, että voi pelata jälleen kunnolla. Pian hän pelasi Nyyrikissä, jossa huomasi joukkuetovereidensa olevan samalla aaltopituudella kanssaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Karppisen mukaan joukkueen kaikki pelaajat ovat valmiita paiskimaan töitä nostaakseen joukkueen maailman kärkeen. Karppinen itse on tällä hetkellä omistautunut täysin esports-uralleen.

– Kouluni päättyi lopulta ja nyt minulla on vuosi, todennäköisesti useita, katsoa mihin voin päästä pelaajana. Oma tavoitteeni on tulla maailman parhaaksi pelaajaksi ja kehittyä jatkuvasti, kommentoi Karppinen.

Tavoitteensa saavuttamiseksi hän aikoo harjoitella, kuten maailman parhaan pelaajan kuuluisi. Tällä hetkellä hän laittaa kuutena päivänä viikossa 10–14 tuntia uransa kehittämiseen.

– Minulla on oma Overwatch-valmentaja auttamassa minua kehittymään. Kirjaimellisesti priorisoin kaiken elämässäni Overwatchin ympärille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Karppisen lisäksi Nyyrikissä pelaavat Jussi ”Skipah” Mehtälä, Leo ”Lepadef” Norpila, Tommi ”Dommels” Pakarinen, Toni ”Brokkie” Sauhke ja Juho ”Jönssoni” Pirttinen. Hellsten toimii joukkueen varapelaajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt