Esports

Huippupelaajan ura sai äkkilopun – pyysi alastonkuvia 16-vuotiaalta tytöltä

Julkaistu:

ESPORTS
Amerikkalainen 21-vuotias kilpapelaaja Jonathan Sanchez on saanut potkut viestiteltyään kahden alaikäisen fanin kanssa.
Overwatch-ammattilaisen Jonathan ”Dreamkazper” Sanchezin ura Boston Uprising -joukkueessa on päättynyt. Uprising ilmoitti purkaneensa Sanchezin sopimuksen maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Syytä ei eritelty ilmoituksessa.

21-vuotiaan Sanchezin seksuaalisävyinen viestittely alaikäisen fanin kanssa paljastui sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Uprising sekä Overwatch League, jossa joukkue kilpailee, ilmoittivat lähes välittömästi ottavansa syytökset vakavasti ja tutkivansa tilannetta.
Maanantaina Heavy-sivusto paljasti Sanchezin viestitelleen myös toisen alaikäisen fanin kanssa. 16-vuotiaan tytön mukaan Sanchez kertoi pitävänsä hänestä ja painosti lähettämään alastonkuvia. Lisäksi Sanchez valehteli olevansa kaksi vuotta nuorempi kuin mitä todellisuudessa on.

Heavy julkaisi kirjoituksen yhteydessä kuvakaappauksia keskusteluista. Niistä selviää muun muassa, että Sanchez osti fanille lentoliput Kaliforniaan tapaamaan häntä. Tyttö ei kuitenkaan lähtenyt matkalle, sillä hän perui reissun viime minuuteilla vedoten äitinsä kieltoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viestittelyiden aikana Sanchez oli parisuhteessa, joka kuitenkin päättyi viestien tultua julki. 20-vuotias ex-kumppani on kertonut myös joutuneensa Sanchezin manipuloimaksi.
Overwatch Leaguen kahden ensimmäisen vaiheen valopilkkuihin lukeutunut Sanchez oli yksi pelin potentiaalisista supertähdistä. Hänen uskottiin olevan Yhdysvaltojen maajoukkueen avainpelaajia syksyn MM-kisoissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt