Esports

Idolsissa menestynyt Mike Lanki ja entinen CS-huippu mukana – HAVU tuo suuren maailman ilmiötä Suomeen

Julkaistu:

TWITCH
Idols-laulukilpailussa syksyllä 2017 menestynyt Mike Lanki on yksi suomalaisen pelijoukkueen HAVUn uusista kasvoista.
Suomalainen kilpapelijoukkue HAVU on laajentanut toimintaansa striimaamisen puolelle perustamalla striimitiimin.

Tiimin tarkoitus on tehdä pelisuoratoistosta entistä suositumpaa Suomessa, rakentaa kunnon yhteisö teeman ympärille ja tehdä koko asiasta kiinnostavampi myös brändeille. HAVUn striimitiimin sai heti sponsorin teleoperaattori DNA:sta, jolle aluevaltaus on täysin uusi.
Suomalaisten striimaajien katsojamäärät liikkuvat pääasiassa sadoissa katsojissa, muutamilla harvoilla tuhannessa tai yli sen. HAVUn toimitusjohtajan Lasse Salmisen mukaan suomalaisilla striimaajilla on paljon potentiaalia, kun verrataan katsojamääriä Suomen Twitch-käyttäjäkuntaan.

HAVU-faneille striimitiimin nimistä tunnetuimmat ovat organisaation toiminnassa pitkään mukana olleet entinen Counter-Strike-ammattilainen Taneli ”disturbed” Veikkola sekä Hearthstone-pelaaja Mikael ”Threat” Backman.


Uusista nimistä tunnetuin on Mike ”Nurmion” Lanki, joka menestyi syksyllä 2017 järjestetyssä Idols-laulukilpailussa selviten kahdentoista parhaan joukkoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olemme keränneet HAVU Stream Teamiin mielenkiintoisia hahmoja. Toki seuraajamäärillä ja muilla peruselementeillä on myös merkitystä, mutta tärkeintä on, että on oikealla asenteella liikkeellä ja osaa tarjota katsojille mielenkiintoista sisältöä omaa persoonaansa hyödyntäen, jatkaa Salminen.

Veikkolan, Lankin ja Backamin lisäksi HAVU Stream-tiimiin kuuluvat Christofer ”DONOD” Kautto, Markus ”Pelaajainen” Metso, Joanna ”dajoanna” Stenman ja Ville ”Kemboi” Kempas.

HAVU on vuonna 2017 perustettu suomalainen kilpapeliorganisaatio, jolla on edustusjoukkueet Counter-Strike: Global Offensivessa sekä PlayerUnknown’s Battlegroundissa. Backman on lisäksi edustanut HAVUa Hearthstone-turnauksissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt