Suomalaiset kilpapelaajat pääsiäiseksi Tanskaan – SuperJymyllä mukana uusi vahvistus

Julkaistu:

ESPORTS
Useampi suomalainen kilpapelijoukkue matkaa pääsiäiseksi Tanskaan pelaamaan.
Tanskassa jo pääsiäisperinteeksi muodostunut Copenhagen Games -tapahtuma järjestetään viikonloppuna. Tapahtuma on siirtynyt aiemmilta vuosilta tutusta Øksnehallenista uuteen tapahtumapaikkaan Bella Centeriin.

Copenhagen Gamesin vetonaulat ovat Counter-Strike: Global Offensive -turnaukset, joita järjestetään kaksi.

Kaikille avoimen 100 000 dollarin turnauksen kuumimmat nimet ovat kotijoukkueet Heroic ja North, venäläinen Quantum Bellator Fire sekä puolalainen Team Kinguin. Pelit alkavat torstaina karsinnoilla ja päättyvät lauantaina kello 21 Suomen aikaa finaaliin.

Suomesta turnaukseen osallistuvat NYYRIKKI Esports, SuperJymy ja iGame. SuperJymy pelaa Tanskassa alkuvuodesta iGamen jättäneen Juho ”juho” Lampisen kanssa, joka on korvannut Jani ”Aerial” Jussilan, jota puolestaan on huhuttu uuden ENCE eSportsin kokoonpanoon.


Toinen CS:GO-turnaus on avoinna vain naisille. Voitosta kilpailee muun muassa Crystal Bears -joukkue, jonka pelaajista kolme on suomalaisia. 25 000 dollarin palkintopotista kisaavat Crystalin lisäksi myös huippunimet Team Dignitas, RES Gaming ja LGB Esports. Finaali pelataan lauantaina kello 19 Suomen aikaa.

Yksi pienemmistä ja erikoisemmista turnauksista järjestetään vuonna 2007 julkaistulle Team Fortress 2:lle, jossa kisataan 6000 euron potista. Yksi turnauksen joukkueista on suomalainen LANIMALS.

CS:n ja TF2:n lisäksi Kööpenhaminassa pelataan League of Legendsiä, Hearthstonea, Fifaa, Call of Dutya sekä PlayerUnknown’s Battlegroundsia. Turnaukset on tarkoitettu pääosin paikallisille lanittajille, joten palkintopotit ovat muutamista sadoista euroista ylöspäin.

Suomalaisten CS-joukkueiden pelejä voi seurata torstaina suomeksi alta:

Lisätietoa tapahtumasta ja turnauksista:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt