Drake, Travis Scott, Kim Dotcom... – huippujulkkisten kanssa pelaava Twitch-striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins rikkoo ennätyksiä - Esports - Ilta-Sanomat

Drake, Travis Scott, Kim Dotcom... – huippujulkkisten kanssa pelaava ”Ninja” rikkoo ennätyksiä

Tyler ”Ninja” Blevins teki Twitch-historiaa pelaamalla Draken, Travis Scottin ja JuJu Smith-Schusterin kanssa. Kuvakaappaus Twitchistä.

Julkaistu: 15.3.2018 9:58

Tyler ”Ninja” Blevinsin suorassa Twitch-lähetyksessä nähtiin varsinaisia superjulkkiksia. Lähetys rikkoi Twitchin aikaisemmat katsojaennätykset kertaheitolla.

26-vuotias Tyler ”Ninja” Blevins elää unelmaansa tällä hetkellä. Twitch-pelilähetyksillä elantonsa tienaava Blevins on entinen Halo-, H1Z1- ja PlayerUnknown’s Battlegrounds -kilpapelaaja.

Hyvin aikaisin keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Blevis striimasi tuttuun tapaan maailman tämänhetken ykköspeliä Fortnitea. Normaalista poiketen hän pelasi kuitenkin astetta tunnetumman henkilön kanssa, kun hänen pelikaverinsa oli kanadalainen räppäri Drake.

Sosiaalisessa mediassa erittäin epäaktiivinen Drake twiittasi 38 miljoonalle seuraajalleen, että hän pelaa Fortnitea tällä hetkellä Blevinsin striimissä.

Drake on yksi maailman suosituimmista artisteista tällä hetkellä. Kanadalaisräppärin tammikuussa julkaisema God’s Plan -kappale on tällä hetkellä maailman suosituin kappale.

Twiitin jälkeen Blevinsin striimiin saapui nopeasti satoja tuhansia katsojia. Twitchin aikaisempi 388 000 samanaikaisen katsojan ennätys ei-turnauskanavalla rikottiin hyvin nopeasti, kun Draken ja Blevinsin pelejä seurasi yli puoli miljoonaa silmäparia samanaikaisesti. Myös Kim DotCom pelasi hetken aikaa Draken ja Blevinsin kanssa.

Twitch-historian uusi katsojaennätys syntyi myöhemmin lähetyksessä, kun Blevinsin ja Draken seuraan liittyivät Kylie Jennerin kanssa juuri lapsen saanut yhdysvaltalaisräppäri Travis Scott sekä NFL-ammattilainen JuJu Smith-Schuster.

Blevinsin suoraa lähetystä kyseisellä porukalla seurasi parhaimmillaan yli 630 000 katsojaa. Pelit kiinnostivat myös yhdysvaltalaisia Twitter-käyttäjiä, kun ”Drake”, ”Ninja”, ”Fortnite”, ”Twitch” ja ”Travis” nousivat palvelun trendilistan kärkeen.

Miljoonia seuraajia ja huimat tulot

Blevins on tällä hetkellä Twitchin kaikista suosituin striimaaja. Hänen lähetyksiään on seurannut viimeisen kuukauden ajan joka päivä samanaikaisesti lähes 100 000 katsojaa. Päivittäin hänen kanavansa kerää yli miljoona näyttökertaa.

Vielä 13. helmikuuta hänen Twitch-kanavaansa seurasi 1,7 miljoonaa ihmistä ja sitä oli katsottu 58 miljoonaa kertaa. Kirjoitushetkellä lukemat ovat 3,3 miljoonaa seuraajaa ja 87 miljoonaa näyttökertaa.

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä koko maailmassa. ”Ninja” puolestaan on Twitchin ykkösnimi. Kuvakaappaus Twitchistä.

Blevinsin suosiota ovat kasvattanut hänen Fortnite-maratooninsa. Hän on striimannut lähes joka päivä noin kymmenen tuntia Fortniea. Huimat pelitaidot yhdistettynä mielenkiintoiseen persoonaan ovat tuoneet uusia päivittäin tuhansia faneja.

Blevinsillä on tällä hetkellä yli 178 000 Twitch-tilaajaa ja hän tienaa Forbesin mukaan pelkästään tilauksista yli puoli miljoonaa dollaria kuukaudessa. Lisää rahaa tuovat lahjoittajat, Youtube-kanavan mainostulot sekä striimin sponsorit.

Blevinsillä on Youtubessa huimat 4,5 miljoonaa tilaajaa ja hänen videoitana on katsottu yli 200 miljoonaa kertaa. Twitterissä Blevinsiä seuraa 800 000 ihmistä ja Facebookissa 61 000.

”Ninjan” lähetys Draken ja kumppaneiden kanssa on katsottavissa alta. Pelit Draken kanssa alkavat 3 tunnin ja 34 minuutin kohdalla.

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Pelejä Travisin ja Draken kanssa:

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Muokattu 10.48: Poistettu suora lähetys ”Ninjan” striimiin ja lisätty videot lähetyksistä Draken sekä Travisin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?