Esports

Suomalainen superhitti saa ammattilaissarjan – voittohaaste avaa tien Clash Royalen huipulle

Julkaistu:

CLASH ROYALE
Huippusuositun Clash Royale -mobiilipelin oma ammattilaissarja alkaa myöhemmin tänä vuonna. Nyt pelaajia etsitään pelin sisäisellä karsintasarjalla.
Suomalaisen Supercellin kehittämän Clash Royale -pelin ensimmäinen iso kilpapelisarja pelattiin viime vuonna. Lontoossa joulukuussa pelattu MM-finaali päättyi 16-vuotiaan meksikolaisen Sergio Ramosin voittoon, joka kuittasi mestaruudesta 150 000 dollaria.

Mahdollisesta tämän vuoden MM-sarjasta Supercell ei ole vielä hiiskunut, mutta sen sijaan yritys on paljastanut täysin uuden ammattilaissarjan. Clash Royale League -nimeä kantava ammattilaisliiga alkaa lähiaikoina ja siinä kilpaillaan joukkueina. Supercell on jo löytänyt liigassa kilpailevat joukkueet, mutta nimiä ei ole vielä kerrottu.

Kenellä tahansa kesäkuussa vähintään 16 vuotta täyttäneellä ja tasolla 8 olevalla pelaajalla on mahdollisuus näyttää taitojaan liigajoukkueille. Ehdot täyttävät pelaajat voivat kilpailla peliin lisätyssä Clash Royale League Challenge -haasteessa.

20 voittoa avaa portin kohti ammattilaisuraa

Haasteen idea on voittaa 20 ottelua häviämällä korkeintaan kahdesti. Yritys päättyy 20 voittoon tai kolmeen tappioon. Haasteen voi suorittaa ilmaiseksi kolme kertaa ja pelivaluutalla voi ostaa lisää pelikertoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Matkalla 20 voittoon pelaajaa palkitaan muun muassa kolikoilla, arkuilla ja korteilla. Haasteen läpäisseet pelaajat saavat kertakorvauksena 200 000 kolikkoa pelin sisäistä valuuttaa ja jatkavat toiseen vaiheeseen. Mikäli pelaaja on tasolla 8, mutta alaikäinen, hän saa silti kertakorvauksen.

Haasteen läpäisevät pelaajat pääsevät näyttämään taitojaan uudestaan nettiturnauksissa. Parhaiten pärjäävät pääsevät tapaamaan pelaajia joukkueisiinsa etsiviä liigajoukkueiden edustajia.

20 voiton haasteen läpäiseminen tai sen jälkeisen nettiturnauksen voittaminen ei tarkoita sitä, että pelaaja pääsee liigajoukkueeseen. Managerit huomioivat tarjokkaiden pelitaitojen lisäksi muun muassa käytöstä, johtamistaitoja sekä toimintaa osana joukkueita.

Haasteen löytää pelin sisäisestä turnausvalikosta ja siitä on laitettu pelaajille myös ilmoitus pelin sisällä. Haaste päättyy maanantaiaamuna kello 9 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt