Esports

Nälkäpelimestaruus kotiin! Suomalaiset näyttivät muulle maailmalle, miten PUBG:ia pelataan

Julkaistu:

Suomalaispelaajat menestyivät loistavasti viikonloppuna pelatussa 100 000 dollarin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnauksessa, kun Suomeen tuli mestaruuden lisäksi hopeaa.
Huippusuositun selviytymispelin PlayerUnknown’s Battlegroundsin yksi suurimmista turnauksista pelattiin viikonloppuna Ukrainassa.

Neljä päivää ja yhteensä 20 ottelua kestäneeseen StarSeries i-League -turnaukseen osallistui 16 huippunimeä. Suomalaispelaajia oli mukana kahdessa joukkueessa: Jere ”Jembty” Kauppinen sekä Anssi ”mxey” Pekkonen edustavat FaZe Clania ja Samu ”Sambty” Kauppinen kuuluu uudistuneen Team Liquidin kokoonpanoon.

Suomalaiset aloittivat avauspäivän loistavasti, kun FaZe voitti ensimmäisen ottelun ja sijoittui seuraavassa toiseksi. Avauspäivän ykkösnimi oli Liquid, joka voitti kolme viimeistä peliä peräkkäin.

FaZe sijoittui toisen päivän aikana kahdesti toiseksi ja kaksi kertaa kolmanneksi. Liquid voitti toisen päivän toiseksi viimeisen pelin ja nappasi hopeaa viimeisestä. Suomalaisten joukkueet olivat kiinni mestaruustaistossa ennen kahta viimeistä päivää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kolmas päivä ei sujunut Liquidin osalta hyvin, sillä päivän paras sijoitus oli vaatimaton seitsemäs. FaZe voitti yhden pelin ja sijoittui kerran kolmanneksi, mutta jäi myös päivän aikana sijoille 12. ja 16.

Vakuuttavaan mestaruuteen marssi superjoukkueeksikin useasti kutsuttu FaZe, joka voitti kaksi ottelua viimeisen päivän aikana. Yhden hopeasijan lisäksi joukkue jäi sijoille 12 ja 13, mutta voitoista saadut pisteet riittivät mestaruuteen.

FaZe vei lopulta mestaruuden ylivoimaisesti, kun ero Liquidiin oli huimat 561 pistettä. Liquidin mestaruushaaveet murenivat surkeaan päätöspäivään, jonka aikana joukkue ylsi parhaimmillaan kuudenneksi. Kolmanneksi sijoittunut Team Vitality jäi Liquidista vain 59 pistettä.

– Iloinen, ylpeä, iloinen ja ylpeä taas. ME TEIMME SEN, kommentoi FaZen Anssi mestaruutta.Joukkuetoveri Jere kiitti puolestaan järjestäjiä loistavasta turnauksesta. Hän lisäsi twiittiin myös kuvan itsestään mestaruuspystin kanssa.Hopealle Liquidin kanssa yltänyt Samu oli riemuissaan sijoituksesta. Turnaus oli Liquidin uuden kokoonpanon ensimmäinen.Näin FaZe-pelaajat reagoivat mestaruuteen:


Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt