Esports

Suomalaistiimi panostaa uuteen räiskintäpeliin – tällainen on toiseen maailmansotaan sijoittuva Battalion 1944

Julkaistu:

ESPORTS
NYYRIKKI Esports laajentaa toimintaansa uuteen Battalion 1944 -peliin kiinnittämällä suomalaisjoukkueen.
Kesällä 2017 perustettu suomalainen NYYRIKKI Esports -kilpapeliorganisaatio on laajentanut uuteen Battalion 1944 -peliin.

Viisihenkisen joukkueen tunnetuin nimi on muun muassa H2k:ssa Call of Duty 4:ää pelannut Janne ”JanzwE” Mielonen.

Kokoonpanoon kuuluvat lisäksi Eetu ”SLONE” Aittila, Jarno ”japekki” Ala-Könni, Riku ”DULLIS” Dahlgrén sekä Ville ”villis” Viitanen. Pelaajat ovat aikaisemmin pelanneet pääasiassa Call of Dutya sekä Counter-Strikea.

– Olemme työskennelleet heidän kanssaan muutaman viikon ajan kulissien takana. Tiedämme kuinka nälkäisiä he ovat todistamaan taitonsa yhtenä Euroopan parhaimmista nimistä, kommentoi tiedotteessa Nyyrikin GM Joe Blewitt.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Blewittin mukaan Battalion-kehittäjä Bulkhead Interactive on lupautunut tukemaan pelin kilpapelipuolta, joka riitti vakuuttamaan Nyyrikin oman joukkueen hankkimisesta. Nyyrikillä on Battalionin lisäksi Counter-Strike- ja Overwatch-joukkueet.

Mikä ihmeen Battalion 1944?

Battalion 1944 on nimensä mukaisesti toiseen maailmaan sijoittuva räiskintäpeli, jota on kuvailtu Call of Duty- ja Medal of Honor -pelisarjojen yhdistelmäksi.

Joukkorahoituksella tehdyn pelin taustalla on pelialan ammattilaisia sekä eri FPS-pelien entisiä kilpapelaajia. Peli on tällä hetkellä early access -vaiheessa, eli se on jo ostettavissa Steamista, mutta virallinen julkaisu odottaa vielä.

Varsinaiseksi hitiksi pari viikkoa vanha peli ei ole vielä noussut. Steamin omalla päivittäisellä pelatuimmat listalla Battalion on ollut toistaiseksi listan häntäpäässä, jos ollenkaan.

Tältä näyttää Battalion (K-18 traileri)Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt