Sikailusta hyllytetyn staran paluu rikkoi ennätyksen: Yrittää nyt hengenvaarallista tempausta

Julkaistu:

TWITCH
Tyler Steinkampin paluuta seurasi yli 2,4 miljoonaa ihmistä. Nyt hän yrittää uhkarohkeaa tempausta.
4. tammikuuta oli yhdysvaltalaiselle Tyler ”Tyler1” Steinkampille juhlapäivä. Silloin hänen 613 päivää kestänyt League of Legends -pelikieltonsa päättyi.

Suositun Twitch-striimaajan ensimmäinen LoL-striimi pitkään aikaan tapahtui maanantaina 8. tammikuuta. Lähetys rikkoi yksittäisen striimaajan katsojaennätyksen.

Aikaisempi ennätys kuului korealaiselle LoL-staralle Lee ”Faker” Sang-Hyeokille, jonka striimiä on katsonut samanaikaisesti 245 100 silmäparia. Steinkampin paluuta seurasi reilut 400 000 ihmistä samanaikaisesti. Koko lähetyksen aikana hänen kanavaansa katsottiin yhteensä noin 2,4 miljoonaa kertaa.
Redditissä spekuloitiin lähetyksen alkaessa, rikkoiko Steinkampin paluu Twitchin. Kun Steinkamp aloitti striimaamiseen, Twitchin chat-palvelimet kaatuivat ja sivusto hidasteli. Twich ei ole vahvistanut Reddit-käyttäjien spekulointia.

Paluunsa jälkeen Steinkamp on nauttinut kymmenistä tuhansista katsojista päivittäin. Viikon aikana hänen kanavaansa on katsottu yhteensä 7,3 miljoonaa kertaa.

45 tunnin maratonlähetys

Steinkamp yrittää nyt hengenvaarallista temppua, kun hän yrittää striimata 45 tuntia putkeen. Steinkampin maratonlähetys alkoi Suomen aikaa myöhään maanantai-iltana.

Historian pisimmän suoran lähetyksen on tehnyt World of WarCraft -pelaaja Ryan Lenk, joka striimasi huimat 144 tuntia putkeen.

Kotaku uutisoi vajaa vuosi sitten helmikuussa, että World of Tanks -striimaaja Brian ”Poshybrdi” Vigneault kuoli kesken 24 tuntia kestäneen striimin. Syyksi paljastui myöhemmin fentanyylin yliannostus.

Suomalainen Jyri Karvanen keräsi lastensairaalan lapsille rahaa vuorokauden pituisella hyväntekeväisyyslähetyksellä, mutta jätti leikin kesken 19 tunnin jälkeen.

– Huomasin sen, että 24 tuntia on erittäin pitkä aika striimaamiselle ja muutenkin hereillä pysymiseen. Tähän haluan sen sanoa, että ei kannata missään nimessä lähteä leikkimään kroppansa kanssa, kertoi Jyri Ilta-Sanomille maaliskuussa 2017.
Kirjoitushetkellä Steinkamp on striimannut jo 17 tuntia. Toistaiseksi 22-vuotias striimaaja on pelannut lähetyksessään LoLia, syönyt hieman sekä nauttinut ajasta katsojien kanssa.

Katso Steinkampin maratonia suorana:Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

Lisätty tieto 17.1. klo 9.03: Vigneaultin kuolinsyyksi paljastui myöhemmin fentanyylin yliannostus.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt