Esports

Nyt se alkaa – huippuliigassa mukana useampi suomalaispelaaja

Julkaistu:

OVERWATCH
Overwatch League alkaa ensi yönä kello 02 Suomen aikaa. Yö huipentuu huippuotteluun.
Overwatch League on yksi kilpapelaamisen suurimmista tapahtumista koskaan.

Pelijätti Blizzardin megaliiga on ottanut mallia muun muassa NFL:stä. Liigapaikoista on maksettu jopa 20 miljoonaa kappaleelta.

Liigassa kaksitoista joukkuetta kilpailee mestaruudesta seitsemän kuukautta kestävällä kaudella. Mukana on kuusi suomalaispelaajaa viidessä eri joukkueessa.
Kauden ensimmäiset ottelut pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa Los Angelesissa. Ensimmäinen ottelu alkaa kello 02, ja päivä päättyy Timo ”Taimou” Kettusen edustaman Dallas Fuelin sekä huippunimi Seoul Dynastyn kohtaamiseen.

Juttu jatkuu videon ja taulukon jälkeen.

Katso suoraa lähetystä (englanniksi):Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Ottelut alkavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä!

Runkosarja on jaettu neljään vaiheeseen, joista jokainen kestää noin kuukauden. Ensimmäinen jakso pelataan 10.1.–10.2.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kauden aikana jokainen joukkue pelaa 40 ottelua: 20 oman lohkon joukkueita ja 20 toisen lohkon joukkueita vastaan. Pelit pelataan Los Angelesissa keskiviikosta lauantaihin.

Joukkueet pelaavat otteluita koti- ja vierasjoukkueina. Tulevaisuudessa jokaisella joukkueella on oma stadion, minkä myötä myötä koti- ja vierasottelut saavat todellisen merkityksen.

Pudotuspelit ja liigafinaalit pelataan 11.–28. heinäkuuta. Pudotuspeleissä mestaruudesta kisaa kuusi joukkuetta, ja divisioonien voittajat saavat suorat paikat neljän parhaan joukkoon.

Overwatch League -liigan voittaja palkitaan miljoonalla dollarilla. Ensimmäisellä kaudella jaetaan palkintorahaa ja bonuksia yhteensä 3,5 miljoonan dollarin edestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt