Esports

CS:n pahat pojat palasivat: Mahtava takapiru ja vapaalippu miljoonaturnaukseen

Julkaistu:

CS:GO
Brasilialaisen Counter-Strike-joukkueen ympärillä kuohui syyskuussa. Nyt joukkue on saanut uuden tukijan, jossa on mukana maineikas urheiluseura.
Yksi kesän ja syksyn puhutuimmista Counter-Strike: Global Offensive -joukkueista oli brasilialainen Immortals, jonka viimeiseen puoleen vuoteen on mahtunut useampi yllättävä käänne.

Heinäkuussa joukkue sijoittui toiseksi PGL Krakow Major -turnauksessa, joka oli yksi vuoden seuratuimpia kisoja. Major-turnauksia pelataan vain muutama vuodessa ja niitä pidetään pelin suurimpina.

Turnauksen jälkeen huhut joukkueen valmistautumisesta finaalia ennen nousivat esiin. Väitteiden mukaan osa joukkueen pelaajista oli ollut juhlimassa finaalia edeltävänä iltana hyvin railakkaasti.

Syyskuussa joukkue valtasi uutisotsikot erikoisella selkkauksella, joka tapahtui Kanadassa. Immortals osallistui DreamHack Montreal -tapahtumassa pelattuun turnaukseen, jossa joukkue sijoittui toiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osa Immortals-pelaajista myöhästyi finaalista. Syy myöhästymiseen oli eri väitteiden mukaan jälleen kerran pelaajien villi juhlinta. Tapausta käsiteltiin laajasti Twitterissä ja Redditissä.
Jälkipyykin aikana Immortals-pelaaja Vito ”kng” Giuseppe menetti hermonsa ja kyllästyi CLG-pelaaja Pujan ”FNS” Mehtan twiittailuun. Giuseppe twiittasi Mehtalle, että hänen tulee todistaa väitteet ”tai tapan sinut!”

Twiitti johti jättimäiseen PR-katastrofiin, jonka seurauksena Giuseppe ensin hyllytettiin joukkueesta ja sai myöhemmin potkut.
Giuseppen potkujen seurauksena Immortals-pelaajat Lucas ”LUCAS1” Teles ja Henrique ”HEN1” Teles pyysivät siirtoa vilttiketjuun. Immortals suostui pelaajien pyyntöön, mutta ei purkanut heidän sopimuksiaan.

Veljekset ja vilttiketjuun jo toukokuussa heikkojen suoritusten takia siirretty Lincoln ”fnx” Lau lyöttäytyivät myöhemmin yhteen Giuseppen kanssa. Viidenneksi pelaajaksi joukkue löysi konkaripelaajan Bruno ”bit” Liman.

Marraskuussa ESPN Brazil uutisoi, että Immortals pyytäisi kolmikosta yhteensä miljoona dollaria. Kahden kuukauden odottelun jälkeen joukkue on löytänyt uuden tukijan, joka on 100 Thieves -organisaatio.

100 Thievesin takana on Call of Duty -legenda Matthew ”Nadeshot” Haag sekä NBA-koripalloseura Cleveland Cavaliers. 100 Thieves osti Immortals-kolmikon lisäksi Liman ulos entisestä joukkueestaan TeamOnesta, mutta siirtosummia ei kerrottu.Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

100 Thievesillä on kiinnityksen myötä suora turnauspaikka ELEAGUE Major Boston 2018 -turnaukseen, joka pelataan 19.–28. tammikuuta Yhdysvalloissa. Joukkue saa Immortalsin kesällä ansaitseman Major-paikan, sillä kisapaikat ovat pelaajista riippuvaisia, ei joukkueista.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt