Esports

Jymy-yllätys: Fernando Alonso perustaa oman pelitallin

Julkaistu:

F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso perustaa oman kilpapelijoukkueen.
F1-sarjan kauden viimeinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Abu Dhabissa. Ennen kisaviikonlopun alkua kuultiin melkoinen uutispommi McLaren-Honda kuljettaja Fernando Alonsolta.

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Alonso ilmoitti torstaina, että hän perustaa oman kilpapelijoukkueen, joka keskittyy niin kutsuttuihin sim racing -peleihin. Sim racing -termiä käytetään ajosimulaattoripeleistä virtuaalisessa autourheilussa.

Kilpapelimaailmaan Alonso ei lähde yksin. Yhteistyökumppaneiksi hän on saanut tunnetun espanjalaisorganisaatio G2 Esportsin sekä laitevalmistaja Logitechin, joka on yksi G2:n isoimmista sponsoreista.

Osapuolien yhdessä perustaman tiimin nimeksi on valittu FA Racing G2 Logitech. Tiimi kilpailee useissa eri peleissä konsoleilla ja tietokoneella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jokainen Formula 1 -kuljettaja on sydämessään pelaaja. Virtuaaliradoilla kisaaminen avaa valtavasti mahdollisuuksia nuorille kuljettajille, joilla ei olisi muuten mahdollista osallistua kilpa-ajamiseen, kommentoi Fernando Alonso tiedotteessa.

Alonson mukaan sim racing tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia myös faneille.

– Ensimmäistä kertaa ikinä fanit eivät ole vain katsojia, vaan voivat myös ottaa osaa itse kilpa-ajamiseen ja ehkä jopa edetä siitä simulaatiokuljettajiksi tiimiini.

Kisamenestyksen lisäksi tarkoitus on luoda parempia varusteita sim racing -kuljettajille. Logitech on yksi suosituimmista laitevalmistajista kotikuljettajien keskuudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

F1 Esports -sarja päättyy viikonloppuna

FA Racingin ensimmäiseksi kuljettajaksi on kiinnitetty Cem Bolukbasi, joka on yksi F1 Esports -sarjan finalisteista.

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna järjestetty F1 Esports -sarja päättyy lauantaina Abu Dhabin kisan yhteyteen. Finaaliin osallistuu 20 kuljettajaa, ja Bolukbasin ohella mestaruudesta kilpailee muun muassa suomalainen Joni Törmälä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt