Esports

Jättivoitto yli vuoden tauon jälkeen – NiP vei CS-maratoonifinaalin USA:ssa

Julkaistu:

CS:GO
Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas voitti yllättäen Yhdysvalloissa pelatun suuren Counter-Strike-turnauksen.
Yksi loppuvuoden suurimmista Counter-Strike: Global Offensice -turnauksista pelattiin viikonloppuna Oaklandissa, Yhdysvalloissa.

IEM: Oakland -tapahtumaan lähtivät voittajasuosikkeina brasilialainen SK Gaming, eurooppalainen FaZe Clan ja ranskalainen G2 Esports, jonka pelit päättyivät jo lohkovaiheeseen.

Finaalissa kohtasivat yllättävien käänteiden jälkeen FaZe Clan ja ruotsalainen Ninjas in Pyjamas, joka voitti välierissä SK:n. NiP oli ollut ennen turnausta kohtalaisessa iskussa, mutta epäonnistunut myös useissa tärkeissä otteluissa.

Paras viidestä -sarjana pelatun finaalin aloitti vahvemmin NiP, joka voitti de_cobblestonen ilman suurempia ongelmia. FaZe kuitenkin tasoitti pelin de_infernossa, jossa joukkue oli ylivoimainen.

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesundin yksilösuoritus ensimmäisessä kartassa:
NiP siirtyi 2–1-johtoon voitettuaan de_trainin 16–10-lukemin. Sarja venyi viidenteen ja ratkaisevaan karttaan FaZen voitettua oman karttavalintansa de_overpassin ongelmitta 16–6-tuloksella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Päätöskartaksi jäänyt de_cache meni lopulta täysin NiPin hallinnassa. Ensimmäinen osio oli vielä tasaista, mutta toisella osiolla FaZesta ei ollut vastusta ruotsalaisviisikolle.

Ninjas in Pyjamas voitti finaalin lopulta 3–2-yhteistuloksella (16–10 cobblestone, 7–16 inferno, 16–10 train, 6–16 overpass, 16–10 cache).Jos upotus ei näy yllä, katso se täältä.

NiPille voitto oli toinen peräkkäin Oaklandista, sillä joukkue voitti myös vuosi sitten pelatun IEM-turnauksen. Oakland-mestaruuksien välissä NiP ei voittanut yhtään todella isoa turnausta.

Seuraava iso CS:GO-turnaus pelataan viikonloppuna Tanskassa, jossa järjestetään ensimmäistä kertaa BLAST Pro Series -turnaus. Kaksipäiväiseen turnaukseen osallistuu kuusi maailman kärkinimeä ja palkintopotti on 230 000 dollaria.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt