Esports

NHL-pelilegenda Hannes pelaa IS Cupin mestaruudesta – saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin!

Julkaistu:

IS CUP 2
Viisinkertainen NHL-pelisarjan SM-kultamitalisti Hannes Kettunen pelaa IS Cupin mestaruudesta hallitsevaa Suomen mestaria Juho Sillantausta vastaan. Finaali alkaa kello 21.15!
Kampin Kauppakeskuksessa pelataan parhaillaan IS Cup 2 NHL 18 -turnausta. Ensimmäisen finaalipaikan lunasti hallitseva Suomen mestari Juho ”eskoeinari” Sillantaus, joka voitti välierissä Sami ”buranaburana” Piiparisen.

Toisessa välierässä kohtasivat NHL-pelisarjan viisinkertainen SM-kultamitalisti Hannes ”Hansulinho” Kettunen, sekä keväällä pelatussa IS Cupissa ja lokakuun SM-kisoissa toiseksi sijoittunut Erik ”I_EKI_I” Tammenpää.

Molemmat lukeutuivat turnauksen voittajasuosikkeihin: Välierää katsoi parhaimmillaan 1200 katsojaa samanaikaisesti.

Paras kolmesta -sarjan avausottelu oli varsinaista maalijuhlaa. Peli näytti päättyvän Kettusen 4–3-voittoon, mutta Tammenpää onnistui maalinteossa viimeisellä minuutilla. Tammenpää teki 5–4-voittomaalin heti jatkoajan ensiminuuteilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toinen peli oli tasaista vääntöä, kun kahden erän päätteeksi tilanne oli tasan 1–1. Kolmannessa erässä Kettunen pääsi vauhtiin iskien kaksi maalia nopeasti. Ottelu päättyi lopulta Kettusen 3–1-voittoon.

Kolmas ja ratkaiseva ottelu alkoi Kettusen maalilla. Tiukasta väännöstä huolimatta vain Kettunen sai maalattua, kun viimeisille minuuteille lähdettiin hänen 3–0-johdosta.

Tammenpään kova yritys tuotti 1-3-kavennusmaalin viimeisillä minuuteilla, mutta se ei kuitenkaan riittänyt. Kettunen varmisti finaalipaikan 2–1-yhteistuloksella (4–5 JA, 4–1, 3–1).Jos upotus ei näy yllä, katso se täältä.

IS Cupin finaali alkaa kello 21.15 ja sitä voi seurata suorana osoitteesta www.is.fi/iscup.

Mestaruudesta pelaavat Juho ”eskoeinari” Sillantaus ja Hannes ”Hansulinho” Kettunen. Voittaja tienaa 2000 euroa, häviäjä 1000 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt